Cristiano Ronaldo lenyomta Conor McGregort

Cristiano Ronaldo lenyomta Conor McGregort


Személyi sérülés nem történt.Közhelyszámba megy, hogy Cristiano Ronaldo óriási bunyóbuzi, de a modern MMA legforróbb talizmánjára még nem tette rá a kezét - egészen eddig. CR7 most az Európa-bajnokság döntőjében elszenvedett sérülése lábadozását tölti, és ha már el van tiltva az edzéstől, felkerekedett, elzarándokolt Dublinba, Las Vegasba, és kihívta az ott edzőtáborozó Conor McGregort. Mert hát csak fociznia nem szabad, érted.Great to see you bro!!???


Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,
  Azért nem full MMA-ban csaptak össze a felek, McGregor tett némi engedményt. Mérkőzésüket, hogy Ronaldo otthonosan érezze magát, két félidőre bontották. Az első volt a bunyó, módosított szabályrendszerben. Itt CR még az első kontakt előtt a földre vetette magát, és fájdalomtól eltorzult arccal fetrengett. Herb Dean bíró megette a cselt, és azonnal, piros lappal kiszórta McGregort, így ezt a félidőt Cristiano nyerte TKO-val. A második játékrész futball volt, ismét csak módosított szabályok szerint. A cél ugyanaz volt, mint fociban: a pálya elkerített részébe kellett bejuttatni egy labdát, lábbal. Tehát nyolc kapu vette körül a játékosokat. Óriási csatát hozott a folytatás, mely végül, a lefújáskor 1-1-es döntetlennel zárult. McGregor látványos, capoeirás, sokszor forduló rúgással bikázott hatalmas gólt. Ronaldo a 87. percben szabadrúgáshoz jutott, de sajnos most sem tudta megtörni a nemzetközi tornák átkát, és kiküldte a labdát a ketrecből. A 90. percben aztán mégis eredményes bírt lenni: 11-eshez jutott, melyet biztos lábbal zúzott be az egyik kapuba. Végeredményben tehát CR nyert, de szerintem McGregor csak udvarias akart lenni, és hagyta. Azért a maga Instáján megüzente, hogy ezzel nem ért véget a rivalizálás:


Ma beugrott a terembe testvérem, Ronaldo! Ő egy állat. Köszönöm Ronaldo, nagy riszpekt! Jövőre találkozunk azért a Forbes első helyért.

Ezzel McGregor a Forbes top 100 legjobban kereső sportoló-listájára utalt, melyen most Ronaldo áll az első helyen, az ír pedig egyelőre a 85.

Volt egy másik hozadéka is a találkozásnak. McGregor, miután a fentit kiposztolta, azonnal kiposztolta a lentit is:I'm gonna get him on the Forbes list by next year. But I'm gonna get him on the tan by next week.


Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által közzétett fénykép,
Jövőre beelőzöm a Forbes listán. Jövő hétre meg barnaságban előzöm le.


Szép vállalás mindkettő, sok sikert, Conor!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá