Cris Cyborg megnyerte élete harmadik profiboksz meccsét, KO-val!

Cris Cyborg megnyerte élete harmadik profiboksz meccsét, KO-val!


Cris Cyborgnak, minden idők egyik legjobb női MMA fighterének mindig is az volt az álma, hogy kipróbálhassa magát profi ökölvívóként.

A bunyólegenda még a 38 éves kora ellenére sem állt le a versenyszerű küzdősporttal, ráadásul két lovat ül meg egy seggel, hiszen jelenleg a Bellator pehelysúlyú bajnoka, de ma hajnalban megvívta élete második profiboksz mérkőzését is.

A brazil Kelsey Wickstrumot fogadta a másik sarokban a kaliforniai Temeculában, aki mindaddig veretlen volt, két mérkőzéssel a háta mögött. Cris is hasonló rekorddal bunyózott, és már az első menetben kiütötte amerikai ellenfelét.

Még egy KO a KO-királynőtől, Cris Cyborgtól

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

totaldamage (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Cris már a karrierje végét járja (az ő korában sokan már visszavonultak), és még nem tudni, mit tartogat számára a jövő, de reméljük, valami jót.

Ökölvívásban 3-0 a mérlege, MMA-ban 27-2, (1 NC), a UFC-ben, a Bellatorban is bajnokká tudott válni, két brazil jiu-jitsu világbajnoki címe van, MMA-ban egyedül Amanda Nunes, a női GOAT győzte le (a karrierje elején elszenvedett vereséget leszámítva), de ő 35 évesen már visszavonult (és többször is győzték le, mint Cyborgot, szám szerint öten).

Nehéz nála nagyobb női bunyólegendát találni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá