Cris Cyborg meg sem izzadt első Bellatoros címvédésénél, kihívta Nunest
MMA

Cris Cyborg meg sem izzadt első Bellatoros címvédésénél, kihívta Nunest


Cris Cyborg, az egyik női MMA GOAT jelölt helyi idő szerint október 15-én védte meg először a Bellatoros pehelysúlyú bajnoki övét.

Arlene Blencowe volt az ellenfele, aki a második menetig bírta ellene a strapát, aztán kopognia kellett egy hátsó fojtásnál a második menet közepén. A finis itt látható:Ez volt élete első submission-ös kivégzése, nagyon örült neki, hogy végre ez is összejött neki a 26. mérkőzésén.

Ellenfelének persze nem volt olyan könnyű dolga, hogy csak úgy szimplán lefojtották: Cris véresre verte a fejét előtte:Egészen nyilvánvalónak tűnik, hogy se neki, se Amanda Nunes-nek nincs rendes kihívója. Ezért érdemes lenne összehozni egy visszavágót, csak az a baj, hogy két külön MMA promócióban vannak.

Scott Coker, a Bellator elnöke azt mondta, Cyborg nagyon szeretne visszavágni Nunes-nek, amiért kitüéses vereséget szenvedett tőle a UFC-ben, de ez csak akkor lehetséges, ha Nunes megválik a UFC-től és szabadúszó lesz, mert a UFC általában nem nyitott az ilyesmire.

De azért reméljük, most kivételt tesznek. Jó lenne.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá