Cris Cyborg feladta Invicta övét, és kihívta Germaine de Randamie-t a UFC női pehelysúlyú bajnoki címéért
MMA

Cris Cyborg feladta Invicta övét, és kihívta Germaine de Randamie-t a UFC női pehelysúlyú bajnoki címéért


A labda most a holland térfelén pattog.


Cyborg asszonyság készen áll a visszatérésre és megunta a szarozást, a UFC 145 fontos női bajnoka ellen menne. Pénteken Cyborg egy videónyilatkozatban bejelentette, hogy hivatalosan is hátrahagyja pehelysúlyú bajnoki címét az Invicta FC-ben, majd kihívta de Randamie-t július 29-re a UFC 214-re. Wow.


„Egészséges vagyok, erős vagyok, nagyon szeretném megmutatni a rajongóimnak, hogy miért vagyok 10 éve veretlen 145 fonton. Július 29-.én a UFC eljön Kaliforniába és küzdeni szeretnék Amerikában, a hátsó kertemben, Anaheim-ben. Szóval Germaine, remélem a kezed eléggé meggyógyult ahhoz, hogy elfogadd a kihívásomat”

Igen Germaine…igen, Dana….mi lesz?

Cyborg valóban vitathatatlan karrieren van túl eddig, 2005 óta nem verték meg. Lenyomta már Gina Carano-t, Marloes Coenen-t kétszer is, Leslie Smith-et, Lina Lansberget. Bár utóbbiakat köztes, 140 fontos súlyban. Decemberben az USADA-nál került bajba, miután pozitív doppingtesztet produkált, de tisztázta magát. Így Santos, a női MMA legrettegettebb bunyósa készen áll a UFC aranyért küzdeni.

Kíváncsian várjuk, mint szól ehhez a cég.


Szólj hozzá