Cris Cyborg feladta Invicta övét, és kihívta Germaine de Randamie-t a UFC női pehelysúlyú bajnoki címéért
MMA

Cris Cyborg feladta Invicta övét, és kihívta Germaine de Randamie-t a UFC női pehelysúlyú bajnoki címéért


A labda most a holland térfelén pattog.


Cyborg asszonyság készen áll a visszatérésre és megunta a szarozást, a UFC 145 fontos női bajnoka ellen menne. Pénteken Cyborg egy videónyilatkozatban bejelentette, hogy hivatalosan is hátrahagyja pehelysúlyú bajnoki címét az Invicta FC-ben, majd kihívta de Randamie-t július 29-re a UFC 214-re. Wow.


„Egészséges vagyok, erős vagyok, nagyon szeretném megmutatni a rajongóimnak, hogy miért vagyok 10 éve veretlen 145 fonton. Július 29-.én a UFC eljön Kaliforniába és küzdeni szeretnék Amerikában, a hátsó kertemben, Anaheim-ben. Szóval Germaine, remélem a kezed eléggé meggyógyult ahhoz, hogy elfogadd a kihívásomat”

Igen Germaine…igen, Dana….mi lesz?

Cyborg valóban vitathatatlan karrieren van túl eddig, 2005 óta nem verték meg. Lenyomta már Gina Carano-t, Marloes Coenen-t kétszer is, Leslie Smith-et, Lina Lansberget. Bár utóbbiakat köztes, 140 fontos súlyban. Decemberben az USADA-nál került bajba, miután pozitív doppingtesztet produkált, de tisztázta magát. Így Santos, a női MMA legrettegettebb bunyósa készen áll a UFC aranyért küzdeni.

Kíváncsian várjuk, mint szól ehhez a cég.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá