Cowboy Cerrone: nyáron lesz a Conor McGregor elleni ideiglenes bajnoki meccs, fejrúgással nyerek
MMA

Cowboy Cerrone: nyáron lesz a Conor McGregor elleni ideiglenes bajnoki meccs, fejrúgással nyerek


Korábban is volt pletyka arról, hogy Donald "Cowboy" Cerrone-t és Conor "The Notorious" McGregor-t egymásnak  ugratják a ketrecben, de egyre több jel utal arra, hogy ez a párosítás valóban össze fog jönni.

Bár nem bunyózik a gálán, Cowboy tegnap este a holnap hajnali 4-kor (Sport 1 TV-n) kezdődő UFC 234 helyszínére utazott, hogy válaszoljon a rajongók kérdéseire. Itt kotyogta el, hogy nyáron várható az epikus összecsapás, méghozzá az ideiglenes bajnoki címért folyik majd. Ezt az Instagramon is megerősítette.

A közönség egyik tagja ez után megkérdezte Cerrone-t, hogy mit gondol, mi lesz a meccsen. A válasz:

"Második menetes fejrúgás."

Conornak és Cowboynak voltak már közös ellenfeleik.

Eddie Alvarezt mintketten megverték, de Conor idő előtt el tudta intézni, míg Cowboy "csak" bírói döntéssel, bár elég egyértelműen.

Nate Diaztól mindketten kikaptak, de Conor egyszer szűken győzni tudott ellene

Az ír és az amerikai összeszólalkoztak már korábban, minden idők legjobban sikerült sajtótájékoztatóján is. Itt volt arról szó, hogy Conor kilépne a pehelysúlyból, hogy könnyűsúlyban folytassa. Cowboy kinevette, mondván, hogy a  könnyűsúlyú harcosok túl erősek és nagyok neki. Később Conorból könnyűsúlyú bajnok lett.Cerrone elég jókedvűen áll a bunyóhoz egyébként, az Instagramon üzente az írnek, hogy micsoda jó sajtóeseménynek néznek elégbe, ő issza majd a sörét, McGregor meg a whiskey-jét, amit ő – Khabibbal ellentétben – szívesen megkóstol majd.

Ariel Helwani, az MMA riporterek GOAT-ja ezt gyengeségnek nevezte, mondván, hogy hiányolja azt a Cowboyt, aki anno leteremtette Conort azért, mert feljebb merészelt menni egy divíziót.

A tegnapi eseményen Cowboy mindezek ellenére tartotta magát a jókedvéhez, nem érti, miért kellene utálnia az ellenfelét ahhoz, hogy jó legyen a meccs. Azt is elmondta, hogy nem fog birkózni Conor ellen, oda fog állni elé, és darálni fogja, vagyis megadja a rajongóknak azt, amit látni akarnak. Vagyis szép, technikás állóbunyót.

HYPE!


Szólj hozzá