Conor nagy bajban, állítólag született egy házasságon kívüli gyermeke

Conor nagy bajban, állítólag született egy házasságon kívüli gyermeke


Conor McGregor rengeteg megbocsátható turpisságot követett már el életében: elcsente például Jose Aldo és Eddie Alvarez UFC-s bajnoki öveit a sajtótájékoztatón, kurvának nevezte és menyéthez hasonlította a Showtime Sport elnökét, Stephen Espinozát, majdnem összeverekedett Khabib Nurmagomedovval a színfalak mögött (még jóval a mérkőzésük bejelentése előtt).

Voltak azonban olyan botrányos tettei is, amik miatt sokan egy életre megutálták őt: ott volt a buszos balhé, megütötte Nate Diaz kezét a farkasszemnézés közben, és még sorolhatnám.

Ez utóbbi megbocsáthatatlan tettek közé tartozik még egy állítólagos ballépés, amit az ír még 2017-ben követett el. Egy 26 éves szingli anyuka azt állítja, hogy Conor megcsalta vele feleségét, Dee Devlint, akivel ősidők óta együtt vannak.

Állítólag a UFC sztárja félrekúrt egy bizonyos Terri Murray-vel egy liverpooli Hilton hotelben, négy héttel azelőtt, hogy Dee megszülte volna közös gyermeküket. Murray teherbe esett, tehát még óvszert sem húztak, kilenc hónappal később pedig megszületett Clodagh, aki valóban eléggé hasonlít Conorra (és ha már itt tartunk, a hölgy is hasonlít Devlinre):


Terri Murray, és Conor állítólagos lánya


A kevert harcművész tagadja az egészet, mondván, hogy Terri nem vele, hanem az egiyk haverjával feküdt le. A nő most DNS-vizsgálatért lobbizik, hogy bebizonyítsa, tényleg Conor McGregor az apa.

A nő nem szeretne pénzt, mindössze bizonyítani szeretné, hogy neki van igaza. Persze ez ilyen sztori mindig homályos, például Conor hogy volt olyan hülye, hogy nem húzott óvszert, a lány meg hogy volt olyan hülye, hogy megszülje a gyereket, ha tudta, hogy Conor az apja?

Itt egy fotó, ami arról a bizonyos megcsalásos estén készült. Az alábbi képen Conor és Terri látható, és nem úgy tűnnek, mint akik épp pasziánszozni készülnek.Mostantól Conor új neve Conor MeGcsaló?

Bizonyára majd kiderül, de addig mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyítják ennek ellenkezőjét.


Szólj hozzá