Conor McGregort beperelte egykori legjobb barátja, Artem Lobov

Conor McGregort beperelte egykori legjobb barátja, Artem Lobov


Artem Lobov bírósághoz fordult, amiért Conor McGregor nem adott neki egy fityinget sem abból a 600 millió dollárból, amit a saját whisky brandje, a Proper Twelve eladásáért kapott tavaly.

Az ügyről Lobov ügyvédje rántotta le a leplet, azt nyilatkozta az Irish Independetnnek, hogy jogi úton próbálnak 5%-os nyereséghez jutni az eladásból, mert állítólag Lobov volt a Proper 12 eredeti ötletgazdája és társalapítója.

Állítólag Conor először vodka bizniszt szeretett volna összehozni “The Mountain” Hafthor Bjornssonnal, de Artem, aki akkor még az egyik legjobb barátjának számított, azt mondta neki, hogy ezt gondolja át jobban, ne társuljon, hanem egyedül hozza létre a bizniszt.

"Az Orosz Kalapács" azt állítja, whisky lepárló üzemekbe látogatott, beszélt pár vezetővel, és már kész tervvel állt Conor elé.

McGregor egyébként egymillió dollárt ajánlott fel neki nemrég pontosan azért, mert segített mindezt összehozni, de az orosz akkor ezt az ajánlatot elutasította. Most 30 millió dollárt követel.

"The Notorious" szóvivője pontatlannak nevezte Artem állításait, mondván, hogy Proper No. Twelve whisky-t Conor "hozta létre, fejlesztette és promotálta végig".

Ez a bírósági ügy egy szoros barátság végét jelentheti. Conor annyira jó barátja volt Lobovnak, hogy miután az oroszt Khabib Nurmagomedov és csapata személyesen befenyítette, Conor fogta magát, magángéppel odarepült a UFC 223 helyszínére, és egy ámokfutás közepette súlyos károkat okozott abban a buszban, ami a fightereket szállította – nem törődve azzal, hogy emiatt esetleg eltiltást és börtönbüntetést is kaphat és hogy Khabibon kívül más is megsérülhet.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá