Conor McGregort baleset érte, bringázás közben gázolták el

Conor McGregort baleset érte, bringázás közben gázolták el


"The Notorious" élete egy hajszálon múlt.

A UFC történelmének messze legnagyobb sztárja bringázni indult ma reggel, amikor egy sofőr véletlenül hátulról elgázolta.

Conor egy videót vett fel a baleset után, amit kitett az Instagramra. A posztban leírja, nem hibáztatja az őt elgázoló autóst, mert pont egy dobon hajtottak fel, a nap pedig a szemükbe sütött. Mivel a sofőr nem látta a cangázó bunyóst, még csak nem is fékezett, amikor nekiment. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés

"Meg is halhattam volna, ember, nézd! Hál' isten, hogy élek! A bringám teljesen tropa, szükségem lesz egy fuvarra."

– mondja a videóban a vétkes sofőrnek. Higgadtan  beszélt, de azért látszott rajta, hogy megviselte a dolog. Ez azért szép gesztus az írtől, aki akár fel is háborodhatott volna az ütközeten. Az utóbbi időkben inkább a botrányairól elhíresült harcost az autós végül hazavitte.

Conor hozzátette, részben a judo és a birkózó edzéseknek is köszönheti, hogy nem esett nagyobb baja. Ezzel nem mond valótlant, hiszen ezekben a küzdősportokban valóban megtanulja az ember, hogyan kell esni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá