Conor McGregorral jöhet a következő Ultimate Fighter
MMA

Conor McGregorral jöhet a következő Ultimate Fighter


A UFC a The Ultimate Fighter bunyóreality-sorozattal robbant be a küztudatba, a döntőjében Forrest Griffin és Stephen Bonnar (RIP) hatalmasat küzdött egymással.

Számos nagy név vállalta már el az edző szerepét a showban, többek között Conor McGregor is 2015-ben. Az egész röviden arról szól a műsor, hogy van két edző, akiknek csapata összecsap egymással először szűk körben, a döntősök pedig egy UFC-gálán. A végén általában a két edző is megmérkőzik egymással.

Az ír szupersztár nagyot alkotott itt is, szövege és karizmája miatt imádták a nézők. Majdnem összeverekedett Cody Garbrandttal, TJ. Dillashawra pedig azt mondta, olyan, mint "egy kígyó a fűben", amit rengetegszer idéztek azóta.

Conorból kiváló edző válhatna, jobban izgult a tanítványai mérkőzésén, mint a sajátjain.Végül az ő csapata is nyerte meg a vetélkedőt.

"The Notorious"-t a UFC most ismét felkereste a azzal, hogy legyen a következő TUF egyik edzője, az írnek pedig tetszett az ötlet:
"Ez tetszik. Pont ilyen mély szintű elmélyülés kell most nekem. Látom, ahogy sorakoznak a fighterek. Legyetek készen."

– írta McGregor az instán, ahova egy képet is csatolt a korábbi szerepléséről:Mióta Conor dúsgazdag lett többek között a Floyd Mayweather elleni bokszmérkőzésének hála, sajnos alig volt bunyója a UFC-ben, az elmúlt öt évben mindössze négyszer lépett ketrecbe. Ez valahol érthető, élvezze csak az életet.

De ezért is írta, hogy ahhoz, hogy tényleg minden erejét újra a küzdősportra és az edzésekre tudja összpontosítani, arra van szükség, hogy huzamosabb ideig lekösse a figyelmét az MMA.

Erre pedig tökéletes egy TUF-szereplés. Kíváncsian várjuk, a szóbeli megegyezésből lesz-e gyakorlati megvalósítás.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá