Conor McGregor vezető szerepet fog játszani a közelgő Road House című filmben

Conor McGregor vezető szerepet fog játszani a közelgő Road House című filmben


"The Notorious" Conor McGregor (22-6) már számos könyv borítóján és dokumentumfilmben és számítógépes játékban szerepelt, de ezúttal egy más karaktert fog játszani, méghozzá az Amazon Studios közelgő filmjében, a Road House-ban.

Az ír világsztár Jake Gyllenhaal mellett kapott szerepet, méghozzá nem "holmi" mellékszerepet.

Az egyik fő karakter bőrébe bújik, tehát hosszú perceken keresztül csillogtathatja a színészi tudását. A film az eredeti, 1989-es Road House kultfilm feldolgozása lesz, melynek forgatása ebben a hónapban kezdődik el a Dominikai Köztársaságban. Az eredeti film trailere:Azt még nem tudni, McGregor pontosan kit alakít az eredeti szereplőgárdából, de talán jobb is, ha ez meglepetés marad, addig is lehet találgatni, aki látta a filmet. Azt viszont tudjuk, hogy Gyllenhaal alakítja majd a főszereplőt – aki érdekes módon pont egy volt UFC fighter a filmben–, akit 1989-ben Patrick Swayze formált meg.

Érdekesség, hogy az Amazon Studios eredetileg Ronda Rousey-t akarta a filmbe beletenni, de aztán a Holly Holm elleni vereség miatt elkaszálták az ötletet.

Felvetődik persze a kérdés, hogy ez mennyire veti vissza Conor UFC karrierjét, hiszen "The Notorious"-nak elkél már nagyon egy győzelem, 2020 óta nem nyert meccset. Az ír képviselője, Karen Kessler azt nyilatkozta Ariel Helwani-nak, hogy:
“Conor számára továbbra is a küzdősport a legfontosabb, de örül annak, hogy Hollywood-ban is kibontakozhat. Alig várja, hogy elkezdődjön a forgatás.”

Azt még hozzátesszük, hogy McGregor még nem gyógyult meg teljesen a tavalyi horrorisztikus lábtöréséből, szóval amúgy sem tudna még bunyózni.

Nem Conor az egyetlen, akit felkapott Hollywood – a múlt héten derült rá fény, hogy Kamaru Usman, a UFC váltósúlyú bajnoka a Fekete Párduc 2 Marvel eposzban tűnik majd fel.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá