Conor McGregor: tudtam, hogy Mayweather ellen hátráltatva leszek

Conor McGregor: tudtam, hogy Mayweather ellen hátráltatva leszek


Az ír nekiment Robert Byrd-nek, aki a Mayweather-McGregor meccsen volt mérkőzésvezető.


Miután a UFC könnyűsúlyú bajnoka megtudta, hogy Adalaide Bird, aki a Canelo-GGG meccset alaposan félrepontozta, annak a Robert Byrd-nek a felesége, aki a mérkőzésvezető volt a May/Mac-en, felidézte a meccset, no meg azt, hogy Robert nem éppen az ő pártját fogta.
“Adalaide Byrd férje Robert Byrd, ez mindent elmond." – mondta McGregor, miután nemrég megkérdezték tőle, mit gondol így tisztes távlatból a 10. menetes early stoppage-ről.


"Amikor a ring közepére mentünk, Byrd folyamatosan csak engem nézett. Én Floydot néztem, de perifériából láttam, hogy Byrd még csak Floydra sem néz, miközben mondja az instrukciókat. Már majdnem elkezdtem mondani neki, hogy: 'haver, ő is bunyózni fog'. Neki is magyarázd a kibaszott szabályzatot. Na mindegy. Később, amikor összekapaszkodtunk Floyddal, Byrd szó szerint lebirkózott engem róla. Ez van, tudtam, hogy hátráltatva leszek."

Az early stoppage-ről (a meccs túl korai beszüntetéséről) Conor ezt gondolja manapság:
Szerintem túl korai volt. Hogy a faszba lehet beszüntetni úgy egy meccset, hogy nem volt leütés, vagy hasonló? Az előző menetben, a kilencedikben, amikor már majdnem a földre küldtem Floydot egy kemény testütéssel. Na, ott, akkor hogy a picsába lehetett megállítani az akciót? Az első megingás után? Tovább kell engedni ezeket a bunyókat.Persze McGregor nem ment el addig, hogy azt mondja, Floyd nem megérdemelten nyert, beismerte, hogy ebben a szabályrendszerben legyőzte őt Floyd, de szerinte Byrd nem volt objektív.
Miért nem nézett Floydra az instrukcióknál? Miért bámult engem folyamatosan? Már rögtön az elején vérbosszút fogadott ellenem már rögtön az elején. Csomószor átkarolt és elhúzott engem Floydtól, ez pedig plusz energiámba került. Nem vagyok paranoiás, de úgy érzem, én húztam a rövidebbet.”
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá