Conor McGregor - The Rock bromance az Instagramon

Conor McGregor - The Rock bromance az Instagramon


A filmsztárt lenyűgözte az írről szóló dokumentumfilm.

Romantikus drámába illő vizuális elemek lepték el az Instagramot a minap. Dwayne “The Rock” Johnsonhoz most jutott el a Conor életéről és csúcsra jutásáról szóló 2017-ben publikált dokumentumfilm, és imádta. Olyannyira, hogy röpke 106 milliós rajongóbázisával megosztotta pozitív gondolatait az ír kevert harcművészről.


McGregor rengeteg rajongót veszített buszos akciója miatt, de úgy néz ki, a pankrátor még mindig tiszteli a dupla súlycsoportos ex-bajnokot:
"Nagyszerű bepillantást nyerhettünk egy sikeres és eszes üzletemben DNS-ébe," – írta a Szikla, és hozzátette, hogy a sikerének kulcsa, hogy az ír kurva keményen dolgozik, keményebben, mint bárki más.McGregor megosztotta saját követőivel is a Szikla üzenetét, biztos ami biztos alapon, hátha nem látta egy ember még a földön, és megköszönte a sztár szavait, mondván, hogy őt is inspirálta az amerikai munkamorálja.


Conor körül szokatlanul nagy a csend a UFC 223 előtti botrány óta, ha megnézitek az Instagramját, csupa pozitív családos kép, kiírás született azóta, talán egy reklám kivételével:

View this post on Instagram

COMING!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on


"Nekem senki sem dirigál." (vagy szó szerinti fordításban: senki sem a főnököm)

Conor bírósági tárgyalása június 14-én lesz, 23 nap múlva.


Szólj hozzá