Conor McGregor - The Rock bromance az Instagramon

Conor McGregor - The Rock bromance az Instagramon


A filmsztárt lenyűgözte az írről szóló dokumentumfilm.

Romantikus drámába illő vizuális elemek lepték el az Instagramot a minap. Dwayne “The Rock” Johnsonhoz most jutott el a Conor életéről és csúcsra jutásáról szóló 2017-ben publikált dokumentumfilm, és imádta. Olyannyira, hogy röpke 106 milliós rajongóbázisával megosztotta pozitív gondolatait az ír kevert harcművészről.


McGregor rengeteg rajongót veszített buszos akciója miatt, de úgy néz ki, a pankrátor még mindig tiszteli a dupla súlycsoportos ex-bajnokot:
"Nagyszerű bepillantást nyerhettünk egy sikeres és eszes üzletemben DNS-ébe," – írta a Szikla, és hozzátette, hogy a sikerének kulcsa, hogy az ír kurva keményen dolgozik, keményebben, mint bárki más.McGregor megosztotta saját követőivel is a Szikla üzenetét, biztos ami biztos alapon, hátha nem látta egy ember még a földön, és megköszönte a sztár szavait, mondván, hogy őt is inspirálta az amerikai munkamorálja.


Conor körül szokatlanul nagy a csend a UFC 223 előtti botrány óta, ha megnézitek az Instagramját, csupa pozitív családos kép, kiírás született azóta, talán egy reklám kivételével:

View this post on Instagram

COMING!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on


"Nekem senki sem dirigál." (vagy szó szerinti fordításban: senki sem a főnököm)

Conor bírósági tárgyalása június 14-én lesz, 23 nap múlva.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá