Conor McGregor-t és Joe Rogan-t is lenyűgözte Mark Zuckerberg MMA edzése

Conor McGregor-t és Joe Rogan-t is lenyűgözte Mark Zuckerberg MMA edzése


Mark Zuckerberg Facebook és Instagram vezér a napokban megosztotta a világgal, hogy ő is szereti a küzdősportot, sőt mi több, hobbi szinten még űzi is.

Volt benne minden: ökölvívás, kick-box, grappling, jiu-jitsu... Nyilván egy profi szintjét meg sem közelíti Mark, de nem is kell neki, mivel ő finoman szólva sem ebből él, de azért az látszik, hogy nem aznap kezdte el az edzéseket, fejre például egész szépen rúg ahhoz képest: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Zuckerberg (@zuck) által megosztott bejegyzés


Tréningpartnere egyébként Khai Wu volt, aki viszont profi és 4-3 a mérlege.

A videót Conor "The Notorious" McGregor is "lájkolta", azt üzente Zuckerbergnek, hogy
"Kibaszott menő, Mark!"

A UFC szakkommentátora, Joe Rogan is odakommentelte,
"Ez tök jó! Tök jó látni. És maga az edzés is rendben van!"

De nem maradt ki a buliból a UFC egykori középsúlyú bajnoka, Michael Bisping ("nem rossz, zuckers!"), valamint a UFC feltörekvő sztárja, "Sugar" Sean O'Malley ("Azzzta! Nagyon jó ezt látni!"), Israel Adesanya kihívója, Alex Pereira, és Gilbert Burns sem. Már csak Dana White-kommentjét hiányoljuk talán, de a UFC hivatalos oldala azt írta, "a kombók tiszták!".

Az FB főnök korábban azt nyilatkozta, a sok munka miatt van szüksége a sportra, hogy ki tudjon egy kicsit kapcsolni, és mivel a futástól ezt nem kapja meg, ezért gyakorolja az MMA elemeit, mert elmondása szerint itt nem tudsz semmi másra gondolni, annyi minden köti le a figyelmedet.

Egyébként mi is arra biztatunk mindenkit, próbálja ki és ha tetszik, űzze a sportot, mert egy hasznos hobbi mind önvédelem, mind egészség szempontjából.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá