Conor McGregor szerint ő állt nyerésre Khabib ellen a UFC 229-en
MMA

Conor McGregor szerint ő állt nyerésre Khabib ellen a UFC 229-en


Minden idők (egyik) legjobban várt MMA mérkőzésén csapott össze Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov a UFC 229-en. Conor azt állította, élete legrosszabb teljesítményét nyújtotta, motiválatlan volt, rossz taktikával készítették fel a meccsre. Most azonban a Twitteren azt mondta, még így is ő állt nyerésre, egészen a befejezésig.
"Az első menet az enyém volt. 3-1 arányban többet találtam, mint ő. Ő csak csimpaszkodott. A második az övé volt, de én is betaláltam neki térdesekkel. Egy karcolás sem volt rajtam. Én nyertem a 3. és a 4. menetet is, egészen a botlásig."

Erre megkapta az egyik kommentelőtől, hogy "a harmadik tényleg az övé volt, és talán a negyediket is oda lehetett volna adni neki a botlásig, de az első miért is volt az övé?"
"A damage miatt. A visszakézből indított ütések miatt a ketrec falához szorult. Egy térdes a nyakára, amikor le akart vinni, 15 másodperccel a kezdés után. Kemény könyökös a fejére, amitől lefagyott. Ütések a fejére a földrevitelei kísérleteinél. Az első menet elég szánalomra méltó volt az ő szempontjából, a második menet megmentette.

Egy másik olvasó cinikusan azt írta, hogy igen, így néz ki egy olyan ember, aki 4-ből 3 menetet megnyert Khabib ellen:Erre McGregor azt írta, itt csak megpihent egy kicsit, utána leverte Khabib tesóját és unokatesóját.

Conor elvileg január 23-án harcol legközelebb Dustin Poirier ellen a UFC 257-en, Khabib pedig most hétvégén bunyózik Justin Gaethje-vel.

Ha mindketten nyernek, összejöhet egy esetleges visszavágó.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá