Conor McGregor most épp edzésvideókat osztogat az Instagramon
MMA

Conor McGregor most épp edzésvideókat osztogat az Instagramon


A küzdősport-világ napok óta pekedve várja a hírt, hogy mi lesz a hónap végére betervezett Conor McGregor vs. Michael Chandler UFC 303 főmeccsel, miután a UFC elhalasztotta a bunyó sajtótájékoztatóját.

Az is lehet, hogy ez a valaha volt legjobb marketingje egy bunyónak, mert tényleg mindenki tűkön ül és találgat, hogy mi a franc van már, június 30 ugyanis már mindjárt itt van.

Sem a UFC, sem Conor nem árulta el, hogy mi folyik a háttérben, azonban Conor szinte már pofátlan módon sokat sejtető, de semmit sem mondó posztokat tölt fel.

Tegnap egy olyan fotót tett fel magáról, amin látszik, hogy orvosi felszerelések vannak, ami utalhat arra, hogy sérült. Persze kommentárt nem fűzött hozzá – nehogy már a többi paraszt tudja, mi újság.
Ma pedig 180 fokos fordulatot vett az Instája, ezúttal egy csomó edzésvideót töltött fel, ami meg arra utal, hogy kutya baja. Persze, nem tudni, hogy a felvételek mikoriak, Conor nem állítja azt, hogy frissek, és azt sem, hogy pár hónappal ezelőtt készültek.

Ismét csak pár emojit kaptunk szövegként:
Conor a markában tartja az egész küzdősport-világot, a UFC meg a kezére játszik azzal, hogy a promóció szintén nem oszt meg semmiféle információt a mérkőzéssel kapcsolatban.

Szerinted mi állhat a háttérben? Elképzelhetőnek tartod, hogy ez csak egy marketing a bunyó felhypeolására?

Azt fontos még megjegyezni, hogy a UFC "csak" a sajtótájékoztatót halasztotta el, a gála főmeccsének megváltoztatásáról egy szót sem ejtettek.

Chandler is elég csendben van, tőle sem tudtunk meg semmi konkrétat.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá