Conor McGregor megint pácban: egy újabb nő vádolja zaklatással és veréssel

Conor McGregor megint pácban: egy újabb nő vádolja zaklatással és veréssel


Az ír mindent tagad.

Conor McGregor az utóbbi években többször keveredett botrányokba, mint bunyókba. Most is egy nem túl pozitív hírről kell beszámolnunk, a UFC egykori dupla súlycsoportos bajnokát ugyanis egy nő azzal vádolja, hogy a többmillió eurós luxusyachtján megtámadta őt Ibizánál tavaly júliusban.

állítólagos áldozat Conor egyik ismerőse, akit "The Notorious" a szülinapi buliján hasba rúgott, megütött, és azzal fenyegetett, hogy belefojtja a vízbe.
“Teljesen megváltozott a viselkedése" – mondta a nő a rendőrségnek egy jelentés szerint. "Mintha megszállta volna valami. Tudtam, hogy valahogy le kell jutnom a hajóról, mert ha nem, attól féltem, megöl. El se hiszem, hogy erre vetemedett, többször is találkoztunk korábban és csomó közös ismerősünk van.”

A nő úgy úszta meg (szó szerint) az egészet, hogy leugrott a yachtról, és egy piros keresztes mentőcsónak vitte ki a partra.

Az ír minden vádat tagad. Érdekes módon az őt feljelentő nő autóját felgyújtották, napokkal azután, hogy bemenet a bíróságra részt venni az ibizai támadás meghallgatásán. Személyi sérülés nem történt, és valamiért a hatóságok úgy gondolják, a gyújtogatás nem áll kapcsolatban az ibizai esettel.

A nyomozás jelenleg is zajlik.

Logikusan belegondolva, két forgatókönyv lehet: a nő egy szélhámos, aki annyi haragost gyűjtött össze, hogy valaki felgyújtotta az autóját, vagy igazat mond és Conor emberei akarták megleckéztetni.

Conornak rengeteg hasonló botránya volt az elmúlt években, de azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy sok esetben még pénzbírságot sem kapott és nem is tartóztatták le.

Érdekesség, hogy a nő amikor először beszélt a spanyol rendőrökkel, azt mondta, nem Conor támadta meg, hanem valaki más. Aztán Írországban meggondolta magát, és újranyittatta az ügyet, McGregort meggyanúsítva az egésszel.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá