Conor McGregor kiakadt Nate Diaz-ra: 'Nélkülem senki vagy'!

Conor McGregor kiakadt Nate Diaz-ra: 'Nélkülem senki vagy'!


Miután Nate Diaz pár iszonyatosan kemény lábrúgást leszámítva röhögve leverte Tony Ferguson-t a UFC 279-en, azt nyilatkozta, egy kicsit otthagyja most a UFC-t, más sportokra veti ki a hálóját (az ökölvívást, a kick-boxot és a jiu-jitsu-t említette meg).

A 37 éves fighter hozzátette, hogy egy UFC fighternek, köztük még Conor McGregor-nak sem sikerült megmutatnia, hogyan kell egy másik sportot uralni, szóval ő majd megmutatja.

"The Notorious"-nak ez nagyon nem tetszett, és a Twitteren full mérgesen a következőket írta (szabad fordításban – a szerk):
"Ugyan már, tesó. Amit én csináltam, azt soha senki nem csinálta előttem. Kérlek, nélkülem senki vagy. Egy kis tiszteletet, ha kérhetnék. Körbepofoználak könnyedén. Tony-t is. Tony-t kettéfűrészeltem volna. Két seggfej. Tiszteljétek a királyt."Ugyan botrányai miatt sokakban ellenszenves, de azt valóban nem vehetjük el tőle, hogy Conor valóban olyanokat művelt a karrierje során, amiket előtte senki. Ő lett először két súlycsoport bajnoka egy időben a UFC történelmében. Nála jobban soha, senki sem reklámozta a UFC-t. A cég és az MMA is nagyon sokat köszönhet neki, a sport népszerűsége robbanékonyan nőtt, mikor ő bejött a képbe.

Nem tudjuk, ki ellen tervez bokszolni Diaz, de Conor minden idők (egyik) legjobbjával, Floyd Mayweatherrel bokszolt, elképzelhetetlen összegeket nyerve ezzel, és kész csoda, hogy 10 menetet kibírt a legenda ellen. Valóban kikapott, de nagyon jól teljesített, kivívta a szakemberek elismerését is.

Persze a szópárbaj után beindult a rajongók fantáziája, hogy Conor mire menne most Nate-tel és Tony-val. A választ sajnos egy idig biztosan nem kapjuk meg. Ferguson már 5 meccset elveszített egyhuzamban, Nate pedig azt ígérte, visszatér majd a UFC-be, de nem lehet tudni, ez megvalósul-e. Conor jelenleg harcképtelen, a a horrorisztikus lábsérüléséből még mindig nem épült fel, visszatérése előreláthatólag valamikor 2023-ban várható.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá