Conor McGregor így reagált élete első TKO-s vereségére
MMA

Conor McGregor így reagált élete első TKO-s vereségére


A ketrecben nem volt sok ideje nyilatkozni, de a UFC 257 utáni sajtókonferencián részt vett, és kifejtette a gondolatait.
"A legnagyobb csúcspontok és a legnagyobb mélypontok ebben a sportban. Teljesen halott a lábam. Védtem Poirier lábrúgásait, de nem ért semmit, nagyon furcsa érzés volt, miután bekaptam azt a vádli rúgást. Próbáltam leplezni, hogy baj van, de nem sikerült. Ez van. Dustin nagyon jól bunyózott. Nagyon jól is védekezett." – mondta Conor mindössze 25 perccel a vereség után.

Conor közvetlenül a meccs után az Octagon-ban azt mondta, az inaktivitás nagy szerepet játszhatott a vereségében, hiszen míg Dustin az elmúlt pár években folyamatosan bunyózott, ő 4 év alatt mindössze 3 mérkőzést vállalt. Erről így vélekedett bővebben:
"Nem akarok kifogásokat keresni. Dustin marha jó volt. Nem kaptam nagyokat, nincs sérülés az arcomon, egyszerűen csak nem volt lábam a második menetben. Most olyan érzés, mintha egy focilabda lenne a lábamban. Nem tudom, mit mondhatnék, át kell gondolnom ezt az egészet. Megnézem majd a meccset, és akkor többet tudok majd mondani, de az biztos, hogy szívfacsaró ez a vereség nekem.


Csalódott vagyok ugyan, de örülök Poirier sikerének. Ilyen ez a sport, nem mindig jön ki a lépés. Ilyenkor össze kell szednünk magunkat, felállni, és menni tovább. Voltam már ilyen helyzetben, és ebből is fel fogok állni."

McGregor azt mondta, esze ágában sincs visszavonulni, összekapja magát, nagyon sok jó meccs vár rá (Nate Diaz, Poirier elleni trilógiák például), szeretne aktív lenni, hogy a ringrozsdát lekaparhassa magáról.

Erősebbnek érezte magát a klincsben Dustinnál, hangsúlyozta, hogy azért voltak neki is jó pillanatai, például fel tudott állni, miután a földre került az elsőben, többször keményen eltalálta Dustint, és hogy most 1:1 az állás, jöhet  a trilógia. Hogy melyik trilógia jön először, azt még nem tudja.Conor elmondta, ugyan szeretne az MMA-ra koncentrálni, de ettől függetlenül nyitott az ökölvívó karrierjének folytatására is, még mindig összejöhet például a Manny Pacquiao elleni meccse is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá