Conor McGregor: hogyan lehet ez a borsó (Poirier) előrébb nálam a rangsorban?

Conor McGregor: hogyan lehet ez a borsó (Poirier) előrébb nálam a rangsorban?


Conor McGregor a karantén alatti unalmában a UFC hivatalos ranglistáját nézegette, és lecsekkolta, vajon hol áll a P4P, azaz a súlycsoporttól független király kategóriában. Itt nem talált hibát (a 9. helyen áll egyébként), azonban amikor ránézett a könnyűsúlyra, felment benne a pumpa.

Olyannyira, hogy odaszúrt, nem is, odabökött egy jó nagyot Dustin Poiriernek, aki eggyel előtte áll a rangsorban másodikként, követve Tony Ferguson-t, majd Khabib Nurmagomedov-ot.

Az odabökés így nézett ki:
"Hogyan lehet ez a borsó előrébb nálam a rangsorban? 90 másodperc alatt elintéztem. Tovább bírtam a legutóbbi közös vetélytársunk ellen, mint ő, plusz nyertem is egy menetet ellene. Két év tömény bulizás és bíróságra járás után."

Dustin a következőkkel reagált:
"Mert miközben én bajnokjelöltekkel küzdöttem, te kedvedre válogattad az ellenfeleidet."

Mint ismert, Conor még 2014. szeptemberében mérte össze erejét a Gyémánttal, az első menetben megverte TKO-val. Közös ellenfelük volt Khabib Nurmagomedov, aki Conort négy, Poiriert három menet alatt győzte le. Conor sok ideig volt inaktív, az általa említett botrányok miatt és a Floyd Mayweather elleni "kitérő" miatt is.

Egy visszavágóhoz mit szólnátok?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá