Conor McGregor felmenne középsúlyba, miután Sean Strickland lett a bajnok!
MMA

Conor McGregor felmenne középsúlyba, miután Sean Strickland lett a bajnok!


Conor már borzolja a kedélyeket a Twitteren, legújabb heppje, hogy felmenjen középsúlyba, valószínűleg azért, mert kedvet kapott egy mérkőzéshez a kategória bajnoka, Sean Strickland ellen.

The Notorious láthatóan magára szedett nem kis mennyiségű izmot és súlyt (lehet, hogy köze van ennek ahhoz, hogy MÉG MINDIG nem kezdte el a USADA doppingprogramját), azt írta a Twitteren, hogy most már középsúlyba is beférne, feltömegelt fizikumát pedig egy friss képpel illusztrálta:A képekből ítélve nem csodálkoznánk, ha Conor tényleg beférne középsúlyba.

Egy következő tweetben az egykori dupla súlycsoportos bajnok megerősítette szándékát, miután az egyik rajongója azt írta neki: „Conor, menj fel középsúlyba, most van itt a lehetőség!"
„Nem hülyülök, nagyon adnám" – válaszolta Conor.McGregornak elvileg Michael Chandler lesz az ellenfele a két kategóriával a középsúly alatti könnyűsúlyban, de dátum még nincs. Amikor majd egy szép napon bejelentik, hogy Conor elkezdte a USADA doppingprogramját, onnantól számítva kell fél évet várnunk a visszatérésére. Mindaddig semmit sem szabad komolyan venni.

Igen, még a Conor McGregor vs. Sean Stricklandet sem.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá