Conor McGregor: fedősztori volt Khabib apjának harca a koronavírussal
MMA

Conor McGregor: fedősztori volt Khabib apjának harca a koronavírussal


Khabib Nurmagomedov édesapja még mindig súlyos állapotban fekszik a kórházban, annak ellenére is, hogy legyőzte a koronavírust.


Khabib egyik unokatestvére, Abubakar Nurmagomedov valamiért úgy gondolta, jó ötlet lenne most a visszavonuult Conornak beszólni ezért a következő képet és kiírást posztolta:


" target="_blank" rel="noreferrer noopener" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=https://www.instagram.com/p/CByissQFQ3C/?utm_source%3Dig_embed&source=gmail&ust=1593171998215000&usg=AFQjCNGaHzdyHJwFuQU0_WYLOlhRjHrQ7g">


"Ez olyan, mint a koronavírus. Nem kapsz levegőt."

És erre jött a válasz az írtől, amit a címben már megmutattunk nektek:


"Rájöttem. Ez az egész csak fedősztori volt Abdulmanap-pal kapcsolatosan  Egy sztori, ami eltereli a szót Khabib inaktivitásáról, és arról, hogy lemondja a bunyókat és futkorászik. Sok szerencsét, de emlékezz - Allah mindent lát"

Mint ismeretes, Khabibnak Tony Fergusonnal kellett volna bunyóznia, de a koronavírus miatti lezárások miatt erre nem volt lehetősége, és nem is nagyon akarta, hiszen elmondta, nem gondolja úgy, hogy ebben az időszakban bunyóznia kellene.
Jelenleg arról folyhatna a vita, hogy melyik szöveg volt a szánalmasabb.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá