Conor McGregor címmérkőzést kapna egy contender legyőzésével bokszban a WBC-nél

Conor McGregor címmérkőzést kapna egy contender legyőzésével bokszban a WBC-nél


Conor McGregor-t elég erősen csábítja az ökölvívás világa. Azon kívül, hogy Manny Pacquiao nemrég azt nyilatkozta, még mindig szeretne bokszolni vele, most egy újabb durván jó ajánlatot kapott.

"The Notorious" amatőr bokszoló volt, mégis egyetlen profi mérkőzést vívott eddig, Floyd Mayweather ellen.

Ha úgy tartja kedve, hamarosan még egy meglepő mérkőzést vívhat, átugorva a ranglétra megmászását. A WBC világszervezet bajnoki övéért bunyózhatna, ha megverne egy contendert – ezt maga a WBC elnöke, Mauricio Sulaiman mondta.

Sulaiman szerint ez teljesen rendben van, a rendszer működik, hiszen számos muay thai bunyós teljesít jól náluk profi bokszolóként, bármikor címmeccset kaphatnak ők is.

Conor egyelőre kitart az MMA-nál, most január 23-án bunyózik Dustin Poirier-rel, és a jelek szerint ha nyer, ő lesz a UFC új könnyűsúlyú bajnoka, megszerzi a Khabib Nurmagomedov által leadott övet.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá