Conor McGregor BJJ-edzőtársát leigazolta a Bellator
MMA

Conor McGregor BJJ-edzőtársát leigazolta a Bellator


Dillon Danis jitsuász profi MMA-ban is bemutatkozik.


A jelenkori grapplerek elitjének tagja és mindemellett Conor McGregor edzőpartnere, Dillon Danis útban van profi MMA-s bemutatkozása felé… a Bellatorban.

Az MMAFighting szerint Danis hétfőn írt alá a szervezetnél és ezt a Bellator is megerősítette. Egy ideje már pedzegette, hogy kipróbálná magát a ketrecben és tessék, most minden jel arra mutat, hogy megtörténik.

Természetesen a legtöbben onnan ismerik a srácot, hogy McGregor edzőtársa, mióta Nate Diaz kopogtatta az írt, így szükség volt a csapatban egy megfelelő képességekkel rendelkező BJJ-arcra is.

Danis a Yahoo Sports-nak a következőt nyilatkozta:
A legjobbakkal akarok megküzdeni, akárcsak Conor. Különböző emberek vagyunk, de nagyon hasonlóan gondolkodunk. Magasra tesszük a lécet és nem félünk megpróbálni elérni a célt. Úgy érzem, ő a valaha volt legjobb, ez a véleményem. Ha pedig az emberek egymáshoz akarnak hasonlítgatni minket, nos… hogy lehetne rossz, ha kosarazol és Michael Jordan-hez hasonlítanak? Igazából az emberek ezt sugallják, amikor összehasonlítanak vele.

Nyilvánvalóan tisztelem, amit elért és amit még el fog érni. Conor elképesztő és a magabiztosság, ai jellemzi, lenyűgöző. Oka van annak, hogy ő a bajnok, de én a saját utamat szeretném járni a saját módszereimmel.

Jól van, Dillon, vettük, Conor király, de mégis rólad mit lehet tudni? Milyen súlyban, mikor, hol, kivel szeretnél bunyózni? Erre is van válasz. Danis BJJ fekete öves, a legendás Marcelo Garcia neveltje. IBJJF világbajnok volt barna övesként gi-ben és no gi-ben is. A 23 éves srác a világ legjobbjai közt van számon tartva a súlycsoportjában. Az MMA-s súlycsoportját illetően azt mondta, hogy váltósúlyban tervezi a karrierjét és később elképzelhető, hogy könnyűsúlyú lesz, mindezt pedig az év vége felé tervezi.

Nos, sok sikert, Dillon, biztos érdekes lesz látni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá