Conor McGregor BJJ-edzőtársát leigazolta a Bellator
MMA

Conor McGregor BJJ-edzőtársát leigazolta a Bellator


Dillon Danis jitsuász profi MMA-ban is bemutatkozik.


A jelenkori grapplerek elitjének tagja és mindemellett Conor McGregor edzőpartnere, Dillon Danis útban van profi MMA-s bemutatkozása felé… a Bellatorban.

Az MMAFighting szerint Danis hétfőn írt alá a szervezetnél és ezt a Bellator is megerősítette. Egy ideje már pedzegette, hogy kipróbálná magát a ketrecben és tessék, most minden jel arra mutat, hogy megtörténik.

Természetesen a legtöbben onnan ismerik a srácot, hogy McGregor edzőtársa, mióta Nate Diaz kopogtatta az írt, így szükség volt a csapatban egy megfelelő képességekkel rendelkező BJJ-arcra is.

Danis a Yahoo Sports-nak a következőt nyilatkozta:
A legjobbakkal akarok megküzdeni, akárcsak Conor. Különböző emberek vagyunk, de nagyon hasonlóan gondolkodunk. Magasra tesszük a lécet és nem félünk megpróbálni elérni a célt. Úgy érzem, ő a valaha volt legjobb, ez a véleményem. Ha pedig az emberek egymáshoz akarnak hasonlítgatni minket, nos… hogy lehetne rossz, ha kosarazol és Michael Jordan-hez hasonlítanak? Igazából az emberek ezt sugallják, amikor összehasonlítanak vele.

Nyilvánvalóan tisztelem, amit elért és amit még el fog érni. Conor elképesztő és a magabiztosság, ai jellemzi, lenyűgöző. Oka van annak, hogy ő a bajnok, de én a saját utamat szeretném járni a saját módszereimmel.

Jól van, Dillon, vettük, Conor király, de mégis rólad mit lehet tudni? Milyen súlyban, mikor, hol, kivel szeretnél bunyózni? Erre is van válasz. Danis BJJ fekete öves, a legendás Marcelo Garcia neveltje. IBJJF világbajnok volt barna övesként gi-ben és no gi-ben is. A 23 éves srác a világ legjobbjai közt van számon tartva a súlycsoportjában. Az MMA-s súlycsoportját illetően azt mondta, hogy váltósúlyban tervezi a karrierjét és később elképzelhető, hogy könnyűsúlyú lesz, mindezt pedig az év vége felé tervezi.

Nos, sok sikert, Dillon, biztos érdekes lesz látni.


Szólj hozzá