Conor McGregor bejelentette, hogy jön a visszavágója Mayweather-rel

Conor McGregor bejelentette, hogy jön a visszavágója Mayweather-rel


A két bunyólegenda 2017-ben szűrte össze a levet észveszejtő pénzekért a ringben, ez volt Conor élete első profi bokszmeccse, Floydnak pedig a jubileumi ötvenedik. A bokszoló hozta a hazai pályát és a 10. menetben TKO-zta az ír MMA-st.

Conor McGregor nemrég "az életére megígérte", hogy meg fogja verni Floyd Mayweather-t. Hogy ez mégis honnan jött elő? Hát onnan, hogy Mike Tyson megdicsérte McGregort a meccsen nyújtott teljesítményéért. Az alábbi videón Mike a következőket mondja Francis Ngannou társaságában:
"Figyelj. A srácnak nem volt egy profi meccse sem, és tíz menetet lenyomott minden idők legjobbja ellen és bevitt neki ütéseket. Ez olyan, mintha jönne egy újonc, és lebokszolna velem 10 menetet. Aki ezt megcsinálja, az egy kemény anyabaszó."Erre reagált Conor, megköszönve a dicsértet és egyben megígérve, hogy a második találkozón nyerni fog. Az ír újranézte a meccset, kiadott egy rövid elemzést róla a Twitter-re, és hozzátette, hogy már "alig várja a második felvonást".

Hozzátette, hogy a kezdő meneteket ő nyerte, és a későbbi menetekben is többet talált mint Floyd, amikor már rég elszállt az ereje:Mayweather még nem erősítette meg a hírt, amely egy esetleges visszavágóról szólna. reméljük, nem az alkohol beszélt Conorból. Bár valahol igen, hiszen alig várjuk már, hogy újra bunyózzon a UFC-ben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá