Conor McGregor az övfosztásról: „Semmit sem csináltok, amíg nem beszéltek velem először”
MMA

Conor McGregor az övfosztásról: „Semmit sem csináltok, amíg nem beszéltek velem először”


Az ír még mindig dupla bajnoknak vallja magát, ráadásul dehogy akar tíz hónapot kihagyni.


Conor McGregor még mindig két súlycsoport bajnokának vallja magát. A nagyszájú bunyóst most választották meg az ír RTÉ online szavazásán az év sportszemélyiségének, és McGregor a ceremóniához forgatott interjúban kijavította a riportert, aki csak a UFC könnyűsúlyú bajnokaként hivatkozott rá.Conor azt mondja, senki nem kereste meg a szervezettől a UFC 206 előtt, hogy mondjon le címéről. A gálán az Anthony Pettis-t megverő Max Holloway lett köztes pehelysúlyú bajnok, José Aldo pedig - aki Frankie Edgart győzte le júliusban - a vitathatatlan bajnok.
Csak annyit tudok, hogy odaülnek a gép elé és bepötyögik, hogy elvesszük ezt az övet, ezt meg odaadjuk annak, ezt csináljuk, azt csináljuk. De semmit sem csináltok, amíg nem beszéltek velem először.

A győzelem után McGregor úgy nyilatkozott, hogy szünetet tart, és nemrég a UFC-elnök Dana White azt mondta, a kihagyás tíz hónapos lesz, de az ír már nem olyan biztos abban, hogy olyan sokáig akarja pusztán a partvonalról szemlélni az eseményeket.
Még nem tudom meddig pihenek, csak azt, hogy Dana mindenhol azt mondja, tíz hónapig leszek szabin. Honnan szedte ezt?

McGregor következő célja az, hogy a UFC társtulajdonosa legyen és azt mondja, addig nem is tér vissza, amíg erről nem tárgyalnak.
Nem tudom, mi lesz. Mérlegelem a lehetőségeimet, de elvárom a tárgyalást. Hogy iderepüljenek hozzám magángéppel. Ari, Patrick, az új tulajok a WME-IMG-től. Akik 4 milliárdért vették meg a UFC-t. Beszélni akarok velük, megtudni, mik a terveik, mert egyelőre senkinek semmilyen szándékáról nem tudok.

A Notórius végezetül nem ismeri el José Aldo-t bajnoknak.
Én vagyok a kettős bajnok, senkinek ne legyen kétsége efelől. Mondhatnak amit akarnak, ráadhatják a kamu öveiket olyanokra, akiket elpusztítottam. A jelenleg bajnok egy olyan csávó, akit 13 másodperc alatt ütöttem ki. A köztes bajnokot is szétvertem. Hivatalosan, nem érdekel ki mit mond. Én vagyok mindkét súlycsoport világbajnoka, ennyit erről.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá