Conor McGregor az MSG-ben: „Én vagyok a boksz!”

Conor McGregor az MSG-ben: „Én vagyok a boksz!”


Az ír fenegyerek a tegnap debütáló honfitársa, a 2012-es londoni olimpián bronzérmes Michael Conlan mellett bukkant fel a Madison Square Gardenben, és szokásához híven ismét egy erős szavakkal sokkolt Szent Patrik napján.


A közönség teljesen megőrült, amikor meglátta Conort Michael mellett, jól látszik, hogy az MMA-s már az ökölvívás világába is rendesen befurakodta magát azzal, hogy összeszűrte a levet Floyd Mayweatherrel.

Azt már mindenki tudja, hogy ha MMA-ban nincs ember, akinek nagyobb önbizalma lenne, mint Conor McGregornak. Az ESPN-nek adott nyilatkozatából most megtudtuk azt is, az ír hogyan gondolkodik a bokszról. A következőket mondta a helyszínen a sportcsatorna riporterének, a bokszra szakosodott Dan Rafaelnek, kapaszkodjatok:
Mi a neved? Te vagy az a bokszoló srác? Én vagyok a bokszoló srác! Figyeld meg, át fogom venni az uralmat a boksz felett, hidd el nekem! Floyd nem hisz ebben, egyik haverja sem, de ők nem tudják, mi fog történni. Hidd el nekem – amikor belépek a ringbe, az egész istenverte világot lesokkolom. Hidd el nekem! Nézz a szemembe: 28 éves vagyok, kibaszottul magabiztos, hosszú karú, nagy ütőtávú, mindkét kézzel veszélyes. Hidd el nekem, hogy idő előtt kivégzem Floydot. Mindannyian meg fogjátok látni, hogy rosszul ítéltetek meg.

„Mikor fog ez megtörténni?” – kérdezett vissza a riporter.

„Egyre közelebb vagyunk hozzá, ne aggódj. Hallani fogsz róla. Na, én leléptem. Én vagyok a boksz!” – ordította búcsúzóul Conor.Az MMAmanianál betettek Conor cameója alá egy zenét, amiből így minden idők egyik legjobb motivációs beszéde lett, csekkoljátok le így is:Itt még nem ért véget a buli. Ugyanezen a szombati éjszakán látták, hogy McGregort vált pár vállveregetős szót a középsúly egyik legkiválóbb bunyósával, Sergei Kovalevvel, de ebből már nem sokat lehetett hallani:A legutóbbi pletykák szerint Conor és Floyd még idén összecsap egymással, állítólag június 10-én.

Conlan, McGregor honfitársa egyébként megnyerte élete első profi mérkőzését, a harmadik menetben győzött TKO-val.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá