Conor McGregor akár címmeccset is vívhat Islam Makhachevvel
MMA

Conor McGregor akár címmeccset is vívhat Islam Makhachevvel


Sokan elkezdték temetni Conor McGregor, minden idők leghíresebb MMA fighere sportkarrierjét, miután eltörte a lábát, és miután úgy tűnt, offolják a június 29-re kitűzött mérkőzését Michael Chandlerrel a UFC 303-on.


Azonban az a nagy helyzet, hogy Conor lába egészséges, a UFC 303 főmérkőzését pedig azóta sem mondták le. Ráadásul még az is előfordulhat, hogy az ír könnyűsúlyú bajnoki címmeccset vív Islam Makhachevvel – ezt Ali Abdelaziz, Islam menedzsere nyilatkozta.


“Lehet, hogy Conor kiüti Chandlert, és az után megint ő lesz a sport legnagyobb sztárja. Lehet őt kedvelni és utálni (én például rühellem, szerintem egy szemétláda), de az kétségtelen, hogy ő a legnagyobb sztár és ezt nem lehet elvenni tőle. És ha ő azt mondja a UFC-nek, hogy szeretne egy könnyűsúlyú címmeccset, akkor Islammal bunyózhat a címért. Egy ilyen ajánlatra Islam sem mondana nemet. Ez egy óriási bunyó lenne, amiben rengeteg pénz van."


– mondta Ali a Submission Radioban.


Ez a meccs minden bizonnyal a lehető legnagyobb lenne, amit a UFC a jelenleg aktív fighterei között össze tudna hozni. Conor és Islam csapata szívből utálják egymást a UFC 229 előtti és utáni botrányokat követően. Ezt jól tudja a sztármenedzser is.


"Ez lenne a legnagyobb meccs MMA-ban ma, amit csak össze lehet hozni. Azt tudom Dana White-ról, hogy szereti a pénzt és az üzletet. Ezért ilyen nagy a UFC. Nagyon jó csapatuk van, és ők tudják összehozni a legnagyobb meccseket, a legkomolyabb bevétellel. Conornak viszont le kéne állnia a piáról meg a drogról, és ez edzésre kéne koncentrálnia. Dupla divíziós bajnok volt, de vajon ugyanolyan keményen edz most, mint régen? Ezt a kérdést kell feltenni neki."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá