Conor ezt ordította Floyd arcába a mérlegelésen

Conor ezt ordította Floyd arcába a mérlegelésen


Kettőt találhattok.A tegnap esti May/Mac mérlegelés volt az utolsó cirkuszi látványosság, mielőtt Floyd és Conor a ringen kívül találkozott egymással Showtime rendezte programban. Én nagy elánnal kezdtem nézni Dana White instagram élő videóját, gondoltam backstage és testközelből láthatom majd a történéseket. Körbe is járta Dana a teljes T-Mobile Arena hátsó folyosóit, mindenki kapott egy "Hi, how are you-t?", de baszki pont a színpadi résznél kapcsolta ki a streamet. Nem baj, most már legalább a biztonsági protokollt megismerhette pár 10.000 ember. Szóval akkor kapcsoltam a Showtime streamre, mikor már Conor bevonult, dagadó herékkel várta a ráérősen befele sétáló Mayweathert. Aztán mindketten a mázsára álltak, némi bazdmegolás is kellett a felügyelőnek, hogy senki ne mozogjon azon a kurva mérlegen, mert nem tudja leolvasni a pontos értéket. Mindez így zajlott:Conor meg Conorkodott, a következőket mondta (mit mondta, nyerítette Floyd arcába):
Semmid sincs ellenem. Te kis csontos seggű nyikhaj faszfej! Könyörögni fogsz nekem, hidd el, könyörögni fogsz nekem. 160-nak nézel ki, felpumpálva vízzel, meglátjuk, hogy mire mész majd, köcsög.

Floyd 149,5 fonntal mért be a 155 font felső limitű meccsre, Conor 153 font volt a mázsán. A ceremónia utáni riportban elmondta, hogy 170 font körül lesz már a ringben, vagyis hozzávetőlegesen 9 kilogrammal lesz nehezebb, mint Mayweather. Ez persze nem új forgatókönyv Floyd számára, Canelo és Cotto is hasonló súlyelőnnyel ment ellene. A kérdés a közel 12 év hátrány a 9 kiló mellett (és igen, a 25 évnyi ökölvívó múltat most nem listáztam).

 


Szólj hozzá