Colby Covington bebizonyította, lesérült Edwards ellen, kikiáltotta magát bajnoknak
MMA

Colby Covington bebizonyította, lesérült Edwards ellen, kikiáltotta magát bajnoknak


Colby Covington tavaly decemberben megkapta a címszerzés lehetőségét váltósúlyban. Ehhez a nagyon szép győzelmi szériában lévő Leon Edwardst kellett volna megvernie, azonban csúnyán maga alatt teljesített.

Colby a mérkőzés után nem sokkal (még nem az Octagon interjúknál) azt mondta, már az első menetben lesérült a címvédő bajnok ellen, de ez a lankasztó teljesítmény után senkit sem érdekelt és sokan nem is hittek neki. "Chaos" most egy röntgenfelvétellel bizonyította igazát:


Mindenki nyugodjon meg, Colby Covington magabiztossága még mindig a topon


Aki pedig azt hinné, hogy Covington a fülét-farkát behúzza azok után, amit Edwards ellen művelt a ketrecben, azt el kell keserítenünk. A Submission Radioban elég meredek állítások hangzottak el tőle:
“Én vagyok a divízió arca, a súlycsoport megváltója és egyben legnagyobb sztárja. Minden alkalommal a címért bunyózok, én vagyok Miami királya, Donald Trump kedvenc bunyósa. Bárkivel kiállok, akit elém tesznek. Egy 35 éves fiatal vagyok, aki a karrierje során alig kapott be damage-t. Leontól meg főleg nem kaptam, a hajam szála sem görbült a meccsen. Oké, a lábamon volt pár véraláfutás, de az kit érdekel, amikor kétszer annyi találatom volt, mint neki? Én vagyok a váltósúlyú bajnok, a legjobb váltósúlyú a világon. Csak azért, mert három bíró nem így gondolta, attól még nem változnak az edzéseim, éjjel-nappal edzem, full-time bunyós vagyok, nem úgy, mint mások."

A többszörös bajnoki kihívó mindennél jobban akarja az övet és hisz benne, hogy újra a csúcsra tud kerülni.
"A váltósúlyú bajnoki címet annyira akarom, hogy meghalnék érte. Mindent megteszek azért, hogy az enyém legyen. Ezt a UFC is tudja. Ígérem nektek, hogy Colby vissza fog térni és mindent helyrehoz, ami balul sült el a múltban."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá