Colby Covington: a hullaházba juttatom Jorge Masvidal-t
MMA

Colby Covington: a hullaházba juttatom Jorge Masvidal-t


Jorge Masvidal és Colby Covington régen jó kapcsolatot ápolt egymással, hiszen csapattársak voltak, együtt edzettek. Azonban ahogy mindketten egyre feljebb és feljebb másztak a váltósúly ranglétráján, úgy kezdett korhadni ez a virágzó kapcsolat.

Jorge jelenleg a kispadon ül önszántából, mert a UFC nem akarja megfizetni rendesen, és nem tudnak dűlőre jutni. Pedig kéne már egy meccs, mert Masvidal élete legnagyobb hype-vonatán lovagol a UFC történelmének leggyorsabb kiütésével a tarsolyában és a BMF bajnoki címmel a derekán.

Covington most kihívta őt, és zseniális tervet szőtt, amivel valószínűleg a akkor is ráveszi Masvidalt a bunyóra, ha a UFC nem ajánl fel neki jó lóvét:
“Nincs az az összeg, amit a UFC fel tudna ajánlani Masvidalnak egy meccsért ellenem. Itt nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy a hullaházba megy. De tényleg. Úgy kéne bunyóznunk, hogy felajánljuk mindketten a meccspénzünket a győztesnek. Így a győztes vinne mindent, szép summa lenne. Én nem félek ettől, mert tudom, hogy nyerni fogok.

Lássuk meg, mennyi önbizalma van. Lássuk meg, be meri-e ezt vállalni. Kibaszottul fél. Nem BMF ő, hanem SMF (Scared MotherFucker – a szerk.). Le van égve, mint állat, ezért elő fog jönni a kis gödréből, hogy bunyózzon velem."

Ugyanitt emlékeztetnénk mindenkit, hogy Ben Askren, akit nem egész 5 mp alatt kitérdelt Masvidal, fele ennyi trash talk-ot sem nyomott Jorge-ra, és hát láttuk, milyen bánásmódban részesült:

[caption id="attachment_22005" align="aligncenter" width="700"] Fotó: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY[/caption]

A párosítás azért is lenne álomszerű, mert mind Masvidal, mind Colby kiérdemelne egy címmeccset a Kamaru Usman vs. Gilbert Burns győztese ellen, a két mérkőzés akár fej-fej mellett is mehetne, és akkor nem kellene várnunk ennek a kis váltósúlyú tornára, mehetne folyamatosan.

Covington egyébként úgy gondolja, Street Jesus-t nem alul, hanem túlfizeti a UFC:
“Szerintem túl van fizetve. Jól megfizették a szójafiú Nate Diaz elleni meccséért. Pedig nem szabadott volna: Nate 20 éve csúcsformán kívül van, két számjegyű veresége van, 50-05 bunyós. Ha ellenem vagy Usman ellen mérkőzne, egy csapásra véget érne a hírneve. Nem vagy te a lgjobb a világon, mert ha ez lennék, akkor az igazi bajnoki címre hajtanál."

Colby kemény, nyers és megosztó, mint mindig. Alig várjuk a komment szeksönt.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá