Cody Garbrandt áprilisban szeretne bunyózni Jose Aldo-val
MMA

Cody Garbrandt áprilisban szeretne bunyózni Jose Aldo-val


Cody Garbrandt jelenleg elég nagy hype-nak örvend, hiszen az év egyik legjobb kiütésével végzett Raphael Assuncao-val legutóbb. A UFC volt harmatsúlyú bajnoka most egy újabb brazil ellenfélre vágyik, méghozzá Jose Aldo-ra, a volt pehelysúlyú bajnokra:
"Szerintem jó párosítás lenne, a rajongók is élveznék. Aldo még mindig nagyon veszélyes. Még mindig ott van a legjobbak között. Nagyon tisztelem őt, és amit elért ebben a sportban, de úgy gondolom, sokkal ügyesebb, gyorsabb és erősebb vagyok nála. Tudom, hogy kiütöm majd."

Cody-nak elég sok egészségügyi problémája volt az elmúlt pár hónapban, de mára már 100%-osnak érzi magát, így áprilisban már kész lenne az Aldo elleni harcra.

Korábban beígértek neki egy légsúlyú címmérkőzést Deiveson Figueiredo ellen, de erre túl sokat kellene várnia, hiszen a brazil egy hihetetlenül jó bunyót vívott Brandon Moreno-val. Mivel a meccs döntetlennel zárult, először a visszavágót szervezik le, ez nagyjából 8 hónapos ücsörgést jelentene Cody-nak a cserepadon, amihez érthetően nincs túl sok kedve.

Elmondása szerint a UFC is benne lenne a dologban.

Jose legutóbb győzni tudott, Marlon Verát pontozta ki viszonylag simán tavaly decemberben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá