CM Punk úgy véli, küzd még a UFC-ben
MMA

CM Punk úgy véli, küzd még a UFC-ben


Jaj, Phil… kell ez neked?


A pankrátorból lett MMA-harcos Ariel Helwanival beszélgetett az MMA Hour-ban. A műsorban elmondottak alapján úgy tűnik, Phil Brooks teljesen biztos benne, hogy szeptemberi, vereséggel végződő bemutatkozása ellenére kap még esélyt a UFC-ben.

Punk azt mondta, már beszélt Dana White UFC-elnökkel a jövőről, és reménykedik, hogy január-február magasságában újra láthatjuk a ketrecben.
Nem szeretnék a nevében beszélni, de ha le akart volna állítani, azonnal leállított volna. (…) Amíg semmi sem hivatalos, nem akarok nyilatkozni arról, hogy mi járhat a fejében (a következő meccsel kapcsolatban) , de biztos vagyok benne, hogy a UFC-ben lesz.

A 38 éves Punk azt mondta, hogy White-nak van már „valami ötlete” arra, hogy a UFC mihez kezdhetne vele, de nem mondta el, mi lehet az a bizonyos terv. Punk azt mondta White-nak, hogy mindenképpen küzdene újra, akár a UFC-ben, akár más szervezetnél. Hozzátette, hogy megértené, ha a cég nem akarná újra a ketrecben látni. Ezen valóban nem lenne csodálkozni való, hisz a UFC 203-mon ellenfele, Mickey Gall ellentmondást nem tűrően nyomta le a ketrecben még csak szárnyait bontogató pankrátor-legendát.

Ennek fényében korábban Dana White úgy nyilatkozott, hogy „vélhetően” CM Punknak nem lesz több meccse a UFC-ben. Erre Brooks így reagált:
Mondtam neki, hogy újra bunyózni akarok. Ismét dolgozunk rajta, visszatértünk a tervezőasztalhoz, úgyhogy innentől kezdve rajta áll. Dana feldobott nekem egy ötletet, most azt járjuk körbe.

Bár gondosan odafigyel, hogy semmi kézzel foghatót ne mondjon, Punk annyit megszellőztetett, hogy a témával kapcsolatban az elkövetkezendő hetekben bejelentésre lehet számítani, de hogy van-e bármi hivatalos, arról nem tud senki.

Veresége után Punk szinte azonnal edzésbe állt, és rövid időn belül már Duke Roufus termében folytatta a munkát. Állítása szerint élete formájában van, nem akart kizökkenni, és teljesen harcra kész állapotban van, bármikor vállalna meccset, akár a UFC-ben, akár máshol. Punk, aki félmillió dollárt kapott az elveszített mérkőzésért, profin kezelte a kérdést:
A UFC tett nekem egy üzleti ajánlatot. Nem ragadtak el az érzelmek attól, hogy láttam, hogy valaminek vége van. Csak rosszul érintett, hogy kikaptam.

Punk azt mondta, nem gondolkozott arról, ki lehetnek a következő ellenfele, de egy második mérkőzést mindenképpen kilátásba helyezett, akár a szervezeten kívül is. Dana Whte-nak ezt mondta:
Most már ezt csinálom, és mostantól ezt fogom csinálni. Ha nektek bunyózhatok, az nagyon jó. Ha meg nem, akkor is csesztetni foglak jegyekért a gálákra.

Nos, ennyit tudtunk meg. Phil Brooks bunyózni fog, csak az nem tiszta, hogy hol. A bátorsága mindenképpen értékelendő, de hogy ennek mennyi értelme van, az kérdéses. Egy dolog biztos, ha meccse lesz, én megnézem.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá