Ciryl Gane szeretne lenni az első, aki finiseli Ngannou-t
MMA

Ciryl Gane szeretne lenni az első, aki finiseli Ngannou-t


Mindenki nevében mondhatjuk, hogy az MMA rajongói jelenleg tűkön ülnek világszerte.

Epekedve várják a vasárnap hajnalt, ugyanis ekkor csap össze a UFC igazi nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou a promóció átmeneti nehézsúlyú bajnokával, Ciryl Gane-val a UFC 270-en, az év első számozott gáláján.Ngannou embertelen körülmények között nőtt fel, és nem gyerekkorában ismerkedett meg a küzdősportokkal, mint a legtöbb profi MMA-s. Az ökölvívásba nagyon későn, 22 éves korában vágta bele a fejszéjét, emiatt mindenki ellen alapból átlagosan kb. 10 éves hátránnyal indul neki a ketrecben.

Csakúgy, mint Gane.

Ő is csak gimnazista korában ismerkedett meg a küzdősportokkal, előtte kosárlabdázott. Muay thai-jal kezdte karrierjét 2014-ben, jelenleg pedig mindkét sportágban veretlen, MMA-ban 10-0 a mérlege, thai bokszban pedig 13-0. Érdekes módon az első MMA meccse 2018-ban volt, vagyis nem is olyan rég.

Nem is olyan rég még együtt edzettek, tehát viszonylag jól ismerik egymás gyengéit és erősségeit, még az edzőjük is közös volt, ez pedig Gane felé billentheti a mérleg nyelvét, mert neki még mindig Fernand Lopez az edzője, aki már betéve ismeri Francis-t.

A fight week elején Ciryl azt mondta, ő szeretne lenni az első, aki kivégzi Francis Ngannou-t a hétvégén, és már tudja, mi lesz a taktikája:
“Vagyok én, a jó lábmunkával és technikával, és van ő, aki erősebb és jól is használja az erejét. Számomra ez egy játék. Minden meccsemen tudom, hogy lehet, hogy ki leszek ütve, ezért most sem félek a KO-tól jobban, mint általában. Nagyjából 4 éve kezdtem MMA-zni, eleinte még próbáltam tartani a távolságot az ellenfeleimtől, hogy ne tudjanak lebirkózni, és ebben nagyon jó vagyok, ez az egyik erősségem, és ez segít majd a Francis elleni csatában.

Alapvetően minden meccsemen ugyanazt csinálom. Megérintem a másikat, és elkerülöm, hogy a másik megérintsen engem. Játszadozom a távolsággal, mint mindig, de ha esetleg lesz lehetőségem arra, hogy a földre vigyem, akkor élni fogok vele. Ha tudom, akkor persze finiselni fogom. Ezért is ennyire érdekes ez a meccs, egyikünket sem finiselt még senki, engem pláne nem, mert én veretlen vagyok.”Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá