Chuck Liddell bejelentette, hogy visszatér, Tito Ortizt és Jon Jonest akarja
MMA

Chuck Liddell bejelentette, hogy visszatér, Tito Ortizt és Jon Jonest akarja


Bumm, visszatért a Jégember!

Tito Ortiz megcincálta az alvó oroszlán bajszát, amikor kijelentette a következőket:
”Nagyon akarom a Chuck Liddell elleni meccset. Engem érdekel ez. Sikerrel hagytam abba a sportot, fél menet alatt megfojtottam Sonnent is. A testem tökéletes állapotban van. Azt meg tudom, hogy Chuck már a végén többször volt úgy kiütve, hogy repülősót kellett szagoltatni vele, hogy magához térjen. Nem is szorulok rá erre, de ha Chuck akar valamit, akkor csináljuk meg felőlem."

Tito most úgy néz ki, megkapja, amire vágyik: Liddell bejelentette, hogy harcolni fog hamarosan, még idén, azaz 2018-ban, állítólag már szervezik a Tito elleni meccsét. De kicsoda? Hát, a 48 éves legendát sokan látták nemrégiben Oscar De La Hoya társaságában, aki létre szeretné hozni a Golden Boy MMA promóciót, melynek első és legnagyobb dobása a Tito Ortiz vs. Chuck "Jégember" Liddell meccs lenne.

Chuck szavai következnek:
“(A visszatérésem) nem függ attól, hogy Tito kiáll ellenem, vagy sem. Mióta abbahagytam, hiányzik az MMA. Mindig is hiányzott, de egy ideig nem gondoltam bele, milyen lenne visszatérni. Amikor (De La Hoya) felvetette az ötletet, megtetszett, és elkezdtem újra edzeni (ennek már legalább egy éve – a szerk). Aztán eszembe jutott, hogy mi van, ha Tito lesérül, vagy lemondja? Nem lenne jó, ha nem lenne helyette beugróember, mert akkor feleslegesen készültem, felesleges volt az egész. Ha nem áll ki velem, én készen vagyok más ellen is bunyózni, talán olyasvalaki ellen, akivel régen egy időben bunyóztunk.”

Liddell korábban büszkén mondta, hogy kora ellenére bomba formában van.

Várjatok, még nincs vége: a hétfői The MMA Hour-ban elhangzott ez a meredek mondat is Liddelltől:
"Hogy őszinte legyek, úgy gondolom, kellene egy-két jó bemelegítő meccs, aztán szeretnék egy meccset Jon Jones ellen. Nem vicc, komolyan beszélek. Szeretnék bunyózni vele."

Már előre látom, hogy két táborra oszlik kedves olvasóink nagy része a hír hallatán: a legtöbben ellenezni fogják Liddell döntését, kevesen pedig örülnek majd neki, hogy még legalább egyszer láthatják régi kedvencüket a ringben.

Te melyik táborba tartozol?


Szólj hozzá