Chris Weidman vs Uriah Hall bunyó a láthatáron!
MMA

Chris Weidman vs Uriah Hall bunyó a láthatáron!


A hírek szerint február 13-án bunyózhat egymással a UFC egykori középsúlyú bajnoka, Chris Weidman és a nemrég Anderson Silva-t nyugdíjba küldő Uriah Hall.

Mindkét harcos győzött legutóbb, Weidman egy két mérkőzéses vereségszériát tört meg nagy nehezen. Biztonsági bunyóra kellett törekednie, mert az utóbbi időkben túl sokan ütötték ki, ezért a legjobb fegyverét, a birkózást erőltette, és ez be is jött. Nem volt szép győzelem, sőt, nagyon csúnya volt, de Hall ellen erre sokkal többre lesz szükség.

Uriah önbizalma most elég nagy lehet, mert ugyan egy kiöregedett Anderson Silva-t győzött le, TKO-val, előtte is győzött kétszer, 2018-ban kapott ki utoljára Paulo Costa-tól.

A páros 2010-ben egyszer már összemérte erejét a ketrecben, akkor Weidman győzött TKO-val, ezzel elvette Hall középsúlyú bajnoki övét a Ring of Combat nevű promóciónál. Erről sajnos csak egy borzalmasan rossz minőségű felvételt tudunk mutatni, de ez is valami:Hall legyőzése után Weidman átment a UFC-hez. Hall maradt, és később visszaszerezte az övet, majd ő is követte Chris példáját.

Vajon ezúttal ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá