Chikadze szerint 10-ből 9-szer verné Kattar-t, Calvin reagált
MMA

Chikadze szerint 10-ből 9-szer verné Kattar-t, Calvin reagált


A múlt hétvégén visszatért a képernyőkre egy nagyon hosszú kihagyás után a UFC, és az év első gáláján megkaptuk az év egyik legjobbnak ígérkező bunyóját is, a Kattar vs. Chikadze-t.

A mérkőzés esélyese Giga volt, mégis ő részesült egy irtó nagy verésben, Kattar egy szép humble pie-t szervírozott neki, megtörve a 9 mérkőzéses nyerő szériáját. A grúz a meccs után a közös kórházas szelfijük alá azt írta, respect, egy nappal később viszont elég merészet nyilatkozott:
“Ezt elbasztam, de ez van, ilyen ez néha. Tanulok belőle. Legközelebb sokkal erősebb leszek, már előre sajnálom a leendő ellenfeleimet. Amúgy azt érzem, 10-ből 9-szer legyőzném ezt a fickót. Voltak hibáim, és megfizettem miattuk. Törhetetlen vagyok. Az összes grúz küzdősportoló az. Mi a végsőkig harcolunk.”

Kattar így reagált erre a The MMA Hour-ban:
"Nem nagyon érintett meg. Más dolog élőben beszélni valakivel, és más dolog hallgatni egy interjú során. Mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok neki. Nem úgy néz ki most, de remélhetőleg jól fogja viselni ezt a vereséget. Felőlem abban hisz, amiben akar.”

Kattar egy fényes közeljövő elé néz, sikeresen visszatért a győztesek táborába a Max Holloway elleni embertelenül durva veresége után, ráadásul úgy, hogy egy épp beinduló hype-vonatot siklatott ki. Jelenleg az 5. kiemelt a rangsorban, ahol csak Yair Rodriguez, Brian Ortega, Max Holloway, a Koreai Zombi és a bajnok, Alexender Volkanovski előzi meg.

Ki ellen látnád szívesen legközelebb?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá