Charles Oliveira címmeccset kér a UFC-től
MMA

Charles Oliveira címmeccset kér a UFC-től


Azzal, hogy Khabib visszavonult, egy ajtó kinyílt, végre új bajnoka lehet a könnyűsúlynak. Jelenleg nem tudni, hogy melyik meccsen dőlhet el a megüresedett bajnoki cím sorsa, de lesz nekünk egy Conor vs Poirier meccsünk január 23-án, de a top 5-ből szinte bárkivel megtörténhet, hogy címmeccset kap.

Egy embert azonban kifelejtettek a buliból: Charles Oliveira-t.

Számos alkalommal írtunk már arról itt a TD-n, hogy Oliveira mennyire megérdemelne egy címmeccset, vagy egy top-top ellenfelet. Ő a hatodik kiemelt, hét meccset nyert egyhuzamban, és ez se Conorról, Se Poirier-ről, se Tony Fergusonról, se Justin Gaethje-ről nem mondható el (ők azok, akik felette állnak a rangsorban).

A brazil most a közösségi médiában kért címmeccset:
“És mi van velem? Készen állok, hét győzelmem van egyhuzamban, rajtam kívül csak Poirier nyert a legutóbbi meccsén. Készen állok, megérdemlem ezt a lehetőséget, és nem fogjátok megbánni.” – üzente kérelmét a UFC-nek.


“Do Bronx” mindössze egyet hibázott a posztjában – amit egyébként szétlájkoltak az Instagramon –, Conor is nyert legutóbb, nem csak Dustin, méghozzá Donald Cerrone ellen idén januárban. Elég valószínűtlen, hogy a UFC lecseréli miatta Conort.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá