Charles Oliveira bejelentkezett a címmeccsért, úgy hatolt át Tony Ferguson-on, mint forró kés a vajon
MMA

Charles Oliveira bejelentkezett a címmeccsért, úgy hatolt át Tony Ferguson-on, mint forró kés a vajon


Charles Oliveira remekül kezdett Tony Ferguson ellen. Ha volt El Cucuy-nak rémálma a Justin Gaethje-től elszenvedett kínzások után, akkor most a rémálmai megelevenedtek Oliveira képében.

A brazil egy kemény lábrúgással, majd egy fejre mért jobb horoggal kínálta meg az egykori interim könyűsúlyú bajnokot. Jön egy slam a braziltól, a hátára ejti Tony-t – ilyet se látni sűrűn, hiszen Ferguson birkózó volt hajdanán. Charles full mount-ba került, ami veszélyes, mert neki van a legtöbb submission-ös győzelme a UFC-ben.

Az események egy kicsit lelassultak, Tony próbált szabadulni, Charles próbált fojtani: nem volt látványos az akció, de volt, ezért nem állították fel őket. És atyaúristen. A vége előtt 10 másodperccel Oliveria kifeszítette Tony karját tökéletes technikával, El Cucuy-t a gong mentette meg a submission-ös vereségtől:Úgy ki volt nyúlva Tony karja, hogy félő volt, hogy valami ín elszakadt, Daniel Cormier mondta is, hogy elfordult, mert nem akarta látni, ahogy az a kar eltörik. Tony tudta, hogy közel a menet vége, és nem kopogott. WOW! Ferguson még a szögnél is keményebb. 10-8-as menet Oliveira-nak.

Második menet. Kisvártatva megint leviszi a brazil a földre Tony-t, aki semmire sem tudja használni a bal karját, ami ugye az előbb mínuszba hajlott vissza. Ferguson egy könyökössel felszakította ellenfele szemöldökét a földrevitel elleni védekezés közben. Jön egy illegálisnak tűnő upkick a földön lévő Tony-tól, ami miatt leszedik Charles-t Tony-ról, és szüneteltetik a meccset.

Az akció abban a pózban folytatódik, amiben szüneteltetve lett. Jön egy ground and pound a braziltól, ami azért döbbenetes, mert ezt korábban SENKI sem tudta megcsinálni Tony-val.

Egyelőre úgy néz ki, Tony simábban kap ki a braziltól, mint Gaethje-től.

Tony-nak finisre van szüksége a győzelemhez. Oliveira megint felkapja őt és a földhöz vágja. Tony szerencsésen ér földet. Oliveira valami FENOMENÁLISAN küzd a földön. Hihetetlen transition-öket mutat be egy Tony Ferguson ellen! A mérkőzés véget ér finis nélkül.

Totális dominancia.

Ha ezek után Charles Oliveira nem kap címmeccset, akkor kurva mérges leszek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá