Chael Sonnen szerint jöhet a Holloway vs. Chandler BMF meccs, ha Conor kifarsul
MMA

Chael Sonnen szerint jöhet a Holloway vs. Chandler BMF meccs, ha Conor kifarsul


Mivel elég baljós volt a hír, hogy lemondták a UFC 303: McGregor vs. Chandler gála sajtótájékoztatóját, az utóbbi 24 óra legforróbb témája az volt az MMA világában, hogy vajon a megtartják-e a június 29-re tervezett gála főmeccsét, vagy sem.

Hivatalos információ nem áll rendelkezésünkre, de természetesen beindultak a találgatások, hogy mi fog történni. Sokak szerint ez azt jelenti, hogy a meccs elmarad, bár ezt a feltételezést semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg.

Chael Sonnen kizártnak tartja azt, hogy Conor sérülés vagy betegség miatt lemondja a meccset, hiszen az ír ezt eddig soha nem tette meg – annak ellenére sem, hogy lett volna rá oka bőven –, és elég vehemensen cikizi azokat, akik sérülés miatt mondanak le bunyókat.

"Az Amerikai Gengszter" biztos benne, hogy ha Conoron múlik, akkor fél lábbal is bemegy az Octagonba, de ha valamilyen oknál fogva mégsem jön össze a UFC 303 eredeti főmeccse, akkor a UFC-nek össze kell hoznia az újabb BMF meccset a cím tulajdonosa, Max Holloway és Michael Chandler között.

„A show-nak mennie kell tovább, és Conor is ezen elv alapján élte mindig is az életét. Úgy gondolom, ő lesz Chandler ellenfele a UFC 303-on, ebben szinte biztos vagyok. De ha mégsem, akkor a Michael Chandler vs Max Holloway BMF meccset kell összehozni"

– mondta Chael a Good Guy/Bad Guy podcastben.A UFC 303 dublini sajtótájékoztatójának lemondása előtt, a UFC 302 post-fight sajtótájékoztatóján mondta Dana White, hogy a UFC már szövi az újabb BMF címmeccs terveit.

Nem tudhatjuk, mi megy a színfalak mögött, akár az is lehet, hogy Dana már akkor a Holloway-Chandlerről beszélt, titkoltan (bár nem valószínű).

Az egészen biztos, hogy hamarosan mindenre fény derül, hiszen egész közel van a hónap vége. Addig is, stay tuned!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá