Chael Sonnen erről a Conor ütött először szarságról:
MMA

Chael Sonnen erről a Conor ütött először szarságról: "dugjátok fel a seggetekbe!"


Még nálunk, a totaldamage szerkesztőségében is zajlott beszélgetés arról, ki ütött először, ki kezdte a balhét a UFC 229-en. Én mégsem ezt a beszélgetést idézném fel, ugyanis Chael Sonnen, minden idők egyik legjobb trash talkere zseniális interjút adott a témában, szóval beszéljen inkább ő helyettünk.

Az Amerikai Gengszter paprikás hangulatban osztotta ki Khabib rajongóit, akik Conort okolják azért, amiért balhé volt a gálán (ők hangoztatják, hogy Conor ütött először). És még ingyen önvédelmi tippet is kaptunk tőle, skubizzátok:
"Először is, dugják fel a seggükbe. Ezt a hülyeséget, hogy ki ütött először, valami faszkalap találta ki valami fórumon. Ha agresszíven közelítesz meg, és túl közel engedlek magamhoz, akkor egy szarkupac vagyok, ha nem én ütlek meg először. Ha az apátok nem volt elég okos ahhoz, hogy elmondja, és az anyátoktól tanultatok meg verekedni, vagy a könyvtáros nénitől, elmondom én: ha meglátjátok a gyilkos ösztönt a másik szemében, akkor nem szabad karnyújtásnyira engedni a másikat, távol kell tartani. Ha pedig túl közel kerül hozzád, akkor mindig neked kell ütnöd először.

Conor (akit nem akarok védeni, félreértés ne essék) azt tette, amit tennie kellett. Ott volt, ahol lennie kellett. Csak az egyesített szabályokat követte aktív harcosként, ami így hangzik: 'mindig védd magad'! Conornak minden joga megvolt ahhoz, hogy megüsse azt az embert."

Itt található ez a részlet:

Chael Sonnen reacst to UFC 229 melee

A fired up Chael Sonnen defends Conor McGregor's actions during the #UFC229 melee: "He was where he was supposed to be, doing what he was supposed to do."

Közzétette: MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website – 2018. október 11., csütörtök


Sonnen itt szvsz elkövetett egy hibát: arról az esetről beszél, amikor az ír megejtett egy ütésváltást Zubaira Tukhgovval, Khabib ringsedédjével és csapattársával. Tukhgov valóban fenyegetően lépdelt Conor felé, és tényleg teljesen rendben van, hogy az ír ütött először.

A videókból azonban láttuk utólag, hogy még ezelőtt Conor a ketrecen ülve megütötte a Khabib-csapat egyik tagját:Azonban pár mondattal később Chael szépített, és elmondta, mi volt a tényleges, valós szikra, ami kirobbantotta a balhét, ez pedig Khabib repülő Sólyomrúgása volt Dillon Danisre. Ja, és ezt úgy mondta Sonnen, hogy Khabib haverja, ugyanis négy nappal a bunyó előtt találkoztak és együtt edzettek, miközben Conorral 5 éve nem beszélt már.

Egyébként Chael mondott egyéb okosságokat is. Például rámutatott arra, hogy nem ez volt Conor legnehezebb bunyója. Ellenben ez volt Khabib legnehezebb bunyója a UFC-nél.

Mégpedig azért, mert a pontozólapokon az ír megnyerte a harmadik menetet, ami azt is jelenti egyben, hogy ez volt az első menet, amit a dagesztáni elveszített Dana White-éknál. Keserű vigasz ez Conor rajongóinak.Sonnen egyébként helyi idő szerint október 13-án bunyózik Fedor Emelianenko-val.


Szólj hozzá