Canelo leiskolázta Callum Smith-t

Canelo leiskolázta Callum Smith-t


Canelo Alvarez vasárnap hajnalban visszatért a ringbe, és egy újabb domináns performanszt nyomott le a nála egy fejjel magasabb és láthatóan nagyobb Callum Smith ellen.

A tét a WBA, a WBC és a Ring super-middleweight világbajnoki címe volt – ebből kettő az angolnál volt, a WBC megüresedett címét pedig Canelo szerezte meg. A meccsen nem volt leütés, végigment mind a 12 menet, nagy Canelo fölénnyel.

Smith becsületére váljon, hogy nagyon keményen állta a pofonokat, és ahogy Rocky is mondta, nem az számít, mekkorát tudsz ütni, hanem hogy milyen keményen állod az ütéseket. Ebből a szempontból jelesre vizsgázott a bunyós.

Alvarez head movement-je továbbra is lenyűgöző:Ez a zseniális mozdulatsort pedig érdemes ellesni a mexikóitól, és betanulni. Egy kamu jab, aztán egy felütés:Azt, hogy mekkora tudás van Alvareznél, jól mutatja, hogy Smith arcára mosolyt csalt, mennyire jól mozog el az ütései elől:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá