Cain Velasquez szét fogja magát doppingolni a WWE-ben
MMA

Cain Velasquez szét fogja magát doppingolni a WWE-ben


Az, hogy a UFC egykori nehézsúlyú bajnoka visszavonult az MMA-tól, azt is jelenti egyben, hogy végre szabadon szteroidozhat. Ezzel egyrészt nagyobb izmokra, másrészt nagybb erőre, harmadrészt jobb regenerálódásra tehet szert (az egészsége kárára persze).

Erre a kis pikáns részletre Brendan Schaub hívta fel a figyelmünket "Below the Belt" azaz szabad magyar fordításban "Övön Alul" podcastjában, a következőket állítva:

"Lehet, hogy álomgyilkos leszek ezzel, de a WWE-rajongóknak üzenem, hogy ott mindenki tele van szúrva szteroiddal. Be kell piszkolnod a kezeidet, ha játszani akarsz. Ez már csak ilyen. De ki a faszt érdekel? Semmi gond nincs ezzel. A hollywood-i sztárok is tele vannak cuccal. Senki sem néz ki úgy alapból, mint Bruce Wayne. Ha a WWE-be szeretnél menni, cuccozz. Nézz úgy ki, mint egy szuperhős. A gyorsabb regenerálódás jót fog tenni Cain-nek, hiszen mindig is sérülésekkel küszködött. Jó neki."

Persze a UFC-ben is doppingolnak az arcok, mint minden élsportban, de ezért ott óvatosan kell bánni az USADA miatt a tablettákkal és az injekciós tűkkel.

Azért fél szemmel érdemes lesz odafigyelni Cain-re a WWE-ben.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá