Cain Velasquez szét fogja magát doppingolni a WWE-ben
MMA

Cain Velasquez szét fogja magát doppingolni a WWE-ben


Az, hogy a UFC egykori nehézsúlyú bajnoka visszavonult az MMA-tól, azt is jelenti egyben, hogy végre szabadon szteroidozhat. Ezzel egyrészt nagyobb izmokra, másrészt nagybb erőre, harmadrészt jobb regenerálódásra tehet szert (az egészsége kárára persze).

Erre a kis pikáns részletre Brendan Schaub hívta fel a figyelmünket "Below the Belt" azaz szabad magyar fordításban "Övön Alul" podcastjában, a következőket állítva:

"Lehet, hogy álomgyilkos leszek ezzel, de a WWE-rajongóknak üzenem, hogy ott mindenki tele van szúrva szteroiddal. Be kell piszkolnod a kezeidet, ha játszani akarsz. Ez már csak ilyen. De ki a faszt érdekel? Semmi gond nincs ezzel. A hollywood-i sztárok is tele vannak cuccal. Senki sem néz ki úgy alapból, mint Bruce Wayne. Ha a WWE-be szeretnél menni, cuccozz. Nézz úgy ki, mint egy szuperhős. A gyorsabb regenerálódás jót fog tenni Cain-nek, hiszen mindig is sérülésekkel küszködött. Jó neki."

Persze a UFC-ben is doppingolnak az arcok, mint minden élsportban, de ezért ott óvatosan kell bánni az USADA miatt a tablettákkal és az injekciós tűkkel.

Azért fél szemmel érdemes lesz odafigyelni Cain-re a WWE-ben.


Szólj hozzá