Cain Velasquez hírt adott az állapotáról, egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza
MMA

Cain Velasquez hírt adott az állapotáról, egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza


A volt nehézsúlyú UFC-bajnoknak továbbra sincs szerencséje a sérülésekkel.


A volt nehézsúlyú bajnok nem tudja pontosan, mikor térhet vissza a ketrecbe. Tegnapi egy újabb twittjében elmondta, hogy lábadozik a műtétjéből, amit januárban végeztek el a hátán és korántsem száz százalékos. Azt mondja, egyelőre formában tarja magát, de még nem végezhet olyan edzést, amit egy edzőtábor megkövetelne.


Okosnak kell lennem a visszatérésemet illetően és nem ugorhatok bele kapkodva egy bunyóba, ezzel újabb sérülést kockáztatva.

Velasquez azt mondja, hogy figyelni fogja a UFC 211 nehézsúlyú mérkőzéseit, mivel úgy gondolja, hogy az ott ketrecbe lépő srácok egyike ellen tér majd vissza. Emlékeztetőül: aznap este Stipe Miocic készül címvédésre Junior Dos Santos ellen, illetve tervben volt Fabricio Werdum és Ben Rothwell meccse is, de Rothwell potenciális doppingvétsége miatt a múlt héten fel lett függesztve, így nem tudni, hogy Werdum marad-e a card-on.

Cain semmit sem szeretne jobban, mint visszakapni a bajnoki címét, de ezúttal addig nem tér vissza míg nem tökéletesen egészséges és nem tudja megadni maradéktalanul a rajongóknak, „amit megérdemelnek és amiért fizettek.“

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz, hisz Velasquez egy ideje szenved már. Decemberben, a UFC 207-en Werdum ellen ment volna, de egy héttel a találkozó előtt a Nevada Atlétikai Bizottság az egészségi állapotával kapcsolatos aggodalmak miatt nem engedélyezte Cain-nak a bunyót. Akkor nagyon ellenkezett, de most, három hónappal és egy hátműtéttel később már ő sem annyira biztos benne, hogy mikor térhet vissza.
Nem tudom pontosan megmondani, mikor állok készen, de ti lesztek az elsők, akik megtudják.

Nos reméljük, mihamarabb jól lesz ér láthatjuk a ketrecben, hisz kemény háborúkat tudhat a háta mögött, 34 éves és jelenleg nincs épp a legjobb passzban. De ahogy ő, úgy mi is bízunk a legjobban. Várunk, Cain.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá