Cain Velasquez hírt adott az állapotáról, egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza
MMA

Cain Velasquez hírt adott az állapotáról, egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza


A volt nehézsúlyú UFC-bajnoknak továbbra sincs szerencséje a sérülésekkel.


A volt nehézsúlyú bajnok nem tudja pontosan, mikor térhet vissza a ketrecbe. Tegnapi egy újabb twittjében elmondta, hogy lábadozik a műtétjéből, amit januárban végeztek el a hátán és korántsem száz százalékos. Azt mondja, egyelőre formában tarja magát, de még nem végezhet olyan edzést, amit egy edzőtábor megkövetelne.


Okosnak kell lennem a visszatérésemet illetően és nem ugorhatok bele kapkodva egy bunyóba, ezzel újabb sérülést kockáztatva.

Velasquez azt mondja, hogy figyelni fogja a UFC 211 nehézsúlyú mérkőzéseit, mivel úgy gondolja, hogy az ott ketrecbe lépő srácok egyike ellen tér majd vissza. Emlékeztetőül: aznap este Stipe Miocic készül címvédésre Junior Dos Santos ellen, illetve tervben volt Fabricio Werdum és Ben Rothwell meccse is, de Rothwell potenciális doppingvétsége miatt a múlt héten fel lett függesztve, így nem tudni, hogy Werdum marad-e a card-on.

Cain semmit sem szeretne jobban, mint visszakapni a bajnoki címét, de ezúttal addig nem tér vissza míg nem tökéletesen egészséges és nem tudja megadni maradéktalanul a rajongóknak, „amit megérdemelnek és amiért fizettek.“

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz, hisz Velasquez egy ideje szenved már. Decemberben, a UFC 207-en Werdum ellen ment volna, de egy héttel a találkozó előtt a Nevada Atlétikai Bizottság az egészségi állapotával kapcsolatos aggodalmak miatt nem engedélyezte Cain-nak a bunyót. Akkor nagyon ellenkezett, de most, három hónappal és egy hátműtéttel később már ő sem annyira biztos benne, hogy mikor térhet vissza.
Nem tudom pontosan megmondani, mikor állok készen, de ti lesztek az elsők, akik megtudják.

Nos reméljük, mihamarabb jól lesz ér láthatjuk a ketrecben, hisz kemény háborúkat tudhat a háta mögött, 34 éves és jelenleg nincs épp a legjobb passzban. De ahogy ő, úgy mi is bízunk a legjobban. Várunk, Cain.


Szólj hozzá