Bunyósnak áll Idris Elba

Bunyósnak áll Idris Elba


Komolyból.


A bunyót sose késő elkezdeni – mondják, napjaink egyik legjobb színésze pedig úgy van vele, hogy letesztelné ennek az igazságtartalmát.

Idris Elba legalább egy mérkőzés erejéig belekóstol a profi kick-boxba, utazásából pedig dokusorozat készül. A brit színész a Drót Stringer Belljeként robbant be, több hollywoodi produkció mellékszereplőjeként lett még népszerűbb, majd a tavaly, az őrületesen jó és megrázó Beasts of No Nation parancsnokaként ért csúcsra, ahol már tényleg színészóriás-szinten játszott. Elba most úgy döntött, nem elég neki a színpad és a mozivászon, és egy évet áldoz az életéből arra, hogy felkészüljön egy profi bunyóra.
Hogy igazán próbára tegyem magam, mint emberi lényt – ez olyasvalami, amit már régóta terveztem.

- mondta Elba, amikor arról kérdezték, miért vágott bele ebbe a kalandba.

A színész most 43 éves, és azért nem teljesen kezdő: 20-as éveiben már kick-boxolt, igaz, nem versenyszerűen, hanem azért, hogy formába jöjjön. Bunyós útja Nagy-Britanniából indul, és Kubán, Japánon és Dél-Afrikán keresztül Thaiföldre vezet majd. Mentorai korábbi kick-box világbajnokok lesznek.

A sorozatot a Discovery forgatja, és nemes egyszerűséggel az Idris Elba: Fighter címet adták neki. Hogy mi sül ki belőle, arra már nem is kell olyan sokat várni: a tervek szerint 2017 elején mutatják be.


Szólj hozzá