Bunyó helyett sparringolt Machida és Davis a Bellator 245 főmeccsén
MMA

Bunyó helyett sparringolt Machida és Davis a Bellator 245 főmeccsén


Meglepő látványt nyújtott a hajnali Bellator-gála főmeccse, vagyis Phil Davis és Lyoto Machida visszavágója.

A két UFC-s veterán először 2013-ban harcolt egymással, akkor a Sárkány győzött egyhangú pontozással. Az akkori bunyójuk jobb volt, mint a mostani, mert a mostani nem is nagyon volt nevezhető harcnak.

Ez egy sparring volt, egy fikarcnyival sem több.

A fejüket szinte egyetlen ütés sem érte, sérülésnek a nyoma sem volt. Ennek ellenére aktívak voltak mindketten, ez talán az egyetlen pozitívum. Nagyon óvatosan küzdöttek, látszott rajtuk, mennyire tisztelik a másikat. A legnagyobb történés egy "leütés" volt, amikor Phil eltalálta Lyoto vállát, ami miatt a brazil elesett, de természetesen egyből felpattant.

A bírók jobb híján Davis-t hozták ki győztesnek, megosztott pontozással, hiszen ők maguk sem tudták eldönteni, ki nyert ezen a gyakorlómeccsen. Machida láthatóan csalódott volt, amiért nem őt hozták ki győztesnek – és hát meg is értjük, mi no contest-et adtunk volna a meccsre ezért a teljesítményért.

A bunyót sparringot ezen a linken nézheted meg.

Bár nem ajánljuk.

De hogy valódi bunyókat is láss, itt van a teljes prelim card ugyanerről a gáláról:Na, itt már voltak érdekességek bőven. Az első mérkőzésen Kevin Lee öccse, Keith Lee harcolt és győzött pontozással. A második bunyó egy mély ütés, vagyis egy mély térdelés miatt fejeződött be idő előtt.

A főkártya első meccsén két nagyon durva mély ütést (rúgás) is láthattunk sajnos. Raymond Daniels roundhouse kickje telibe találta Peter Stanonik férfiasságát, aki mind az 5 percet igénybe vette, hogy regenerálódjon.A mecs folytatódott, aztán jött még egy ugyanilyen pontatlan és rossz helyre érkező rúgás a kick-box mágustól. Peter elsírta magát fájdalmában, amit mivel nem volt közönség, egy az egyben lehetett hallani.

Ezek után rémálmaid lesznek, ha kattintasz:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá