Buki kopogtatta öt meccses nyerőben lévő ellenfelét, fél évtizede első nem M-1 Global meccsén
MMA

Buki kopogtatta öt meccses nyerőben lévő ellenfelét, fél évtizede első nem M-1 Global meccsén


Tizenegyedik gáláját tartotta csütörtök este az XFN szervezet, ahol épp a 11. meccsen került sor Buchinger Ivánra.Bukit az M-1 Global szervezet elengedte egy kis ”kirándulásra” melyről az Andrey Krasnikov ellen szerzett győzelem után már értesülhettünk:

Iván Buchinger óriási győzelemmel tért vissza az M-1 Challenge 89-en! VIDEÓVAL!


Ellenfele nem is akárki volt, Jaroslav Pokorny ötödik meccse húzta a veretlenségi csíkot, melyből négyet idő előtt fejezett be az ACB szervezetet is megjárt cseh. A meccs egy igazi klasszikus állóharcos-grappler összecsapássá vált, ugyanis Pokorny több sikeres földrevitelt is megcsinált az első menet során. De Buki nem volt rest, mindegyikből fel tudott állni és elkezdte tölteni ellenfelét.

Pokorny a második menetre is egy takedown rohammal jött ki, de vesztére, ugyanis Buki meglátta a rést, egy gyönyörű D'Arce fojtást rakott ellenfele nyarára, aki nem sokáig húzta a dolgot kopogás nélkül...Egy Anakonda és egy D'Arce kicsit több, mint negyed év alatt Bukitól!

🇸🇰Včerajším dňom si v O2 Arene Prahe na podujati XFN pripisujem ďaljšie víťazstvo 🙂. Som nesmierne vďačný všetkým čo ste...

Közzétette: Ivan "Buki" Buchinger – 2018. június 28., csütörtök


Nagyon reméljük, hogy a legközelebbi meccse az év utolsó pár hónapjában a Khamzat Dalgiev – Nate Landwehr összecsapás győztesével lesz, az M1 Global 145 fontos címének visszaszerzése érdekében! Dalgiev még tavaly vette el az övet Bukitól, melyet áprilisban védett volna először Landwehr ellen, aki akkor megsérült és ez az egész gála elmaradásához vezetett.

Az M-1 Challenge 95: Battle in the Mountains 7 Ingusföldön lesz három hét múlva, onnantól pedig többet tudhatunk majd!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá