Buki holnap védheti meg könnyűsúlyú bajnoki címét az Oktagon-ban
MMA

Buki holnap védheti meg könnyűsúlyú bajnoki címét az Oktagon-ban


Buchinger "Buki" Iván (39-7), a cseh-szlovák OktagonMMA szervezet dupla súlycsoportos bajnoka (pehely- és könnyűsúly) június 4-én, Frankfurtban védheti meg könnyűsúlyú bajnoki övét.

A felvidéki magyar küzdősportoló ellenfele a 8-0-ás mérlegű Losene Keita lesz, aki bár negyed annyi tapasztalattal sem rendelkezik, mint ő, fiatalabb nála majdnem egy tízessel. Volt már ő is bajnok, a WFL MMA 6 gálán szerzett címet, de nem könnyűsúlyban, hanem eggyel feljebb, 170 fontban, azaz váltósúlyban. Szóval elég nagydarab a srác.

Persze Bukit sem kell félteni, a mérlegelésen látszólag nem volt számottevő különbség kettejük fizikuma között (sőt...), és jó hír, hogy mindkét bunyós profin hozta a súlyát, az egyik legfőbb akadály tehát elhárult.

Az Oktagon 33 elnevezésű gálán összesen 12 bunyót rendeznek, péntek éjféli kezdéssel (nem tudjuk, miért ilyen későn, hiszen a németeknél ugyanannyi az idő, mint itthon). Linket nem tudunk hozzá adni, de aki igen, az kérjük, ne tartsa magába.

WAAR, Buki!

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá