Budapesti gálán debütál a holland elit liga, a FLEX Super Fights League sorozat

Budapesti gálán debütál a holland elit liga, a FLEX Super Fights League sorozat


A Militans MMA csapatának és a holland küzdősport egyik kiválóságának, Clyde Van Damsnak hála Budapesten szervezi meg az első gáláját a nagy babérokra törő FLEX Super Fights League sorozat! Ez a frissen alapított holland szervezet hatalmas célokkal jön a fővárosba, a jövőben az a terv, hogy az elit ligák közé sorolják majd, ugyanúgy, mint a Glory-t vagy a One FC-t. Clyde Van Dams már több mint harminc gálát szervezett karrierje során világszerte és ha valaki, akkor ő tudja mi vezet a sikerhez. Több tucat holland "A-kategóriás" versenyzőt nevelt már ki, jó néhány közülük a világ legjobb szervezeteinél küzdenek, olyan helyeken mint például az előbb említett Glory, Enfusion, vagy Melvin Manhoef hihetetlenül fejlődő szervezete, a WFL.

Clyde a sikerek után úgy döntött, hogy itt az idő nem csak összerakni ezeket az eseményeket, de egy saját ligát és promóciós céget is ideje alapítani.

A FLEX sorozat teljes idei naptára már kész is van, többek között lesz majd verseny Szicíliában, a Karib-szigeteken, Szerbiában és természetesen a K-1 mekkájában, Hollandiában is. A budapesti gála pedig úgy alakult ki, hogy mikor Kemecsei Bálint és csapata Hollandiában jártak, annyira meg volt elégedve a magyar harcosokkal, mind a ringben, mind pedig mentalitásilag, hogy a barátságból üzleti kapcsolat is szövődött. Látta a potenciált és úgy döntött, Budapest tökéletes helyszín lesz az első forduló megszervezésére.

A FLEX Super Fights League rögtön ezen az első rendezvényen meg is mutatja, mire számíthatnak a nézők, hiszen a hazai sztárok mellett holland, szerb, olasz és thai harcosok is képviseltetik magukat. A nemzetközi "super fight-ok" mellett lesz még egy hatalmas durrantás, hiszen a programban helyet kap egy nemzetközi négyes "A-kategóriás" torna is, amelynek a győztese kvalifikálja magát a kínai EM Legends szervezet nagydöndőjébe.

A fight card-on a teljesség igénye nélkül olyan magyar harcosok lépnek majd a ringbe, mint Görbics Gábor, Nnadi Kristóf, Meszlényi Gábor, Fábián Kristóf, Góman Renátó vagy a múlt hónapban Hollandiában győzedelmeskedő Farkas "Nutu" László. Hollandiából, Olaszországból és Szerbiából is a legjobbak közül érkeznek majd versenyzők, itt lesz ugyanis Sasa és Dragomir Polugic, Dimitri Zafiroudis, Tolga Meurs, az olasz muay-thai bajnok Gianluca Mazzeo és a nehézsúlyú bombázó, Ashwin Chang A Hung is.

A fiatalabb magyar harcosoknak pedig külön a délutáni programban lesz majd egy tehetségkutató rész is, ahol megmutathatják majd a holland ás kínai promótereknek, hogy milyen is a hazai K-1 és MMA jövője! A gálának ezen felül pedig lesz még egy igazi szupersztár vendége is, hiszen Magyarországra érkezik a világ jelenlegi egyik legjobb nehézsúlyú harcosa, a világbajnok Glory versenyző, Ismael Londt is, aki többek között Rico Verhoeven-t is legyőzte.

A gála tehetségkutató programja 17 órától, a főmérkőzések pedig 19 órától kezdődnek a Madárfészekben, június 2-án. A jegy ára 3000 forint, míg a VIP jegyek 15000 forintért vásárolhatóak meg a helyszínen. A VIP asztalokhoz a jegyfoglalást az alábbi telefonszámon lehet intézni - 06709300402.

Szeretettel várnak a szervezők mindenkit, ha tudtok, gyertek el!

Helyszín: Madárfészek Ökölvívó Akadémia, Bp. 1045. Pozsonyi utca 4/C, Budapest, 1045

Az esemény Facebook-oldalát ezen a linken találjátok, itt jelölhetitek be, ha mentek, és ugyanitt hívhatjátok meg a haverjaitokat is. Egy kis kedvcsináló:Szólj hozzá