Brutálisan kiütötték a kick-box legendát a ONE Championship címmeccsén (videó)

Brutálisan kiütötték a kick-box legendát a ONE Championship címmeccsén (videó)


A mai napon csapott össze a ONE Championship pehelysúlyú kick-box bajnoki címéért a legendás kick-boxer, Giorgio Petrosyan és ellenfele, egy többszörös muay thai világbajnokkal, Superbon Banchamek-kel.

A mérkőzés brutális véget ért a másodikban, amikor az olasz benyelt egy tökéletes fejrúgást. Giorgio úgy dőlt el, mint egy zsák, aztán hullamerev lett, ellenfele pedig kissé (khm) unszimpatikusan úgy örült magának, mint majom a farkának. A félelmetes jelenet videón itt:Petrosyan 2013 óta 20 kick-box mérkőzést vívott meg, és ez idő alattnem kapott ki senkitől. Életében most üttötték ki másodjára, kick-box mérlege 104-3, 2 no contest-tel. Banchamek ezzel a 11. győzelmét aratta le sorozatban, és egyben ő lett a ONE Championship új pehelysúlyú kick-box világbajnoka.

Giorgio 35 éves, és ettől a vereségtől függetlenül a legenda státuszát nem vesztette el, de könnyen lehet, hogy ez a vereség egy nagy lejtő kezdetét jelöli.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá