Brian Ortega-nak le kellett borotválnia a haját, hogy hozza a súlyát

Brian Ortega-nak le kellett borotválnia a haját, hogy hozza a súlyát


A két két között egy nap különbség van.

Brian Ortega sokáig a nők egyik kedvenc bunyósa volt az elbűvölően hosszú haja miatt, a UFC-s bunyósnak azonban ettől a szexepiltől meg kellett válnia.

Méghozzá azért, hogy tudja hozni a súlyát a hétvégi gálára a Koreai Zombi ellen. Viszonylag sokszor hallottuk már a kérdést az MMA rajongóktól, hogy a fighterek vajon miért nem vágják le a hajukat, amikor nem tudják hozni a súlyukat, hát most megkaptuk a választ arra, hogy ez a taktika mennyire működőképes a gyakorlatban:"T-City" pontosan 146 font volt, azaz minden bizonnyal a fodrászkodás mentette meg arról, hogy meccspénze x százalékát átadja Zombinak, és persze egy súlytévesztés sem mutat jól senkinek sem a mérlegében.

Szép gesztus: Brian felajánlotta levágott haját a Locks of Love számára, akik ilyen adományokat fogadnak, kemo után hajukat elveszítő gyerekeket tamogatnak.

Ortega mérlege 14-1, mindössze Max Holloway-től kapott ki, ez a legutóbbi meccsén volt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá